Login/Registracija

Edita i Ljupka Stević u ludom provodu: Isplivao snimak sa nastupa, fanovi ne mogu da veruju šta rade: „Volimo vas“ (VIDEO)

uizdf

Dok je sujeta na estradi česta tema u medijima, mnogi pevači i pevačice svojim iskrenim prijateljstvima dokazuju suprotno, a jedan momenat sa nastupa Edite Aradinović uverio nas je u to.

Naime, Edita je imala nastup u Budvi kome je prisustvovala njena koleginica Ljupka Stević koja je uživala u svakoj pesmi koju je Aradinovićeva izvodila da bi u jednom trenutku ustala i zapevala sa njom hit „Pucaj mi u srce“.

Koleginice su zajedničkim snagama pevale refren poznate numere dok su skakale i smejale se što je publika pozdravila palauzom.

„Kakve carice“, „Legende“, „Sjajne ste“, samo su neki od komentara koji su se pojavi na društvenim mrežama nakon što je isplivao ovaj video.

Podsećamo, Ljupka je nedavno gostovala na Grand televiziji kada je otkrila svoj ljubavni status.

Ne treba ništa juriti. Kada se pronađe partner to je u redu, ali moj život je tako organizovan da smatram da bi mi partner u ovom trenutku samo remetio mir i organizaciju. Pustila sam stvari da teku svojim tokom. Ljubav ne može da se juri, mora da se desi. Jednostavno upoznaš nekoga ko ti privuče pažnju. Zapravo ja sam sada sasvim zadovoljna svojim životom bez obzira na to da li imam partenra ili ne – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić