„Davao sam mnogo“, Žika Jakšić progovorio o bivšim ženama, pa otkrio veliku istinu o odnosu sa njima: „Zato me vole“

zika jaksic 9 ok

Autor i domaćin emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić potrudio se da pored dobre muzike u svakoj epizodi, publiku i dobro nasmeje svojim angedotama i pričama kojih ima na pretek.

Ovog puta jedan veteran izveo je pesmu koju nemamo često prilike da čujemo u javnosti „Srce moje dobro nisi stalo“ koja se izuzetno dopala Žiki i čiji je tekst pomno analizirao tokom njegovog nastupa, a zatim došao do zaključka.

Ja mogu da dam ono što je ostalo za neku buduću ženu, ali ja neću da se ženim više pošto sam utanjio da rasporedim na više slučajeva– našalio se Jakšić kada se Mare nadovezao i apelovao na sve muzičare da nauče ovu pesmu jer će je Žika od sada naručivati.

jioayikajaksic

Ja sam se zaista našao u ovoj pesmi. Samo se ne slažem, nisma davao po malo, davao sam po mnogo, majke mi, pošteno. Zato mene vole moje bivše žene, nisam se štedeo– iskreno je objasnio i zaključio Žika.

4a48f39db66db20df4b908c9ab4082752a6f2667

Podsećamo, pre nekoliko dana u jednom tabloidu pojavila se vest kako se operisao i kako mu opada kosa, povodom čega se Jakšić javno oglasio.

Bombastičan naslov, totalna dezinformacija. Nikakva operacija i ništa od navedenog. Odmah da vam kažem da sam živ i da je ono jedna budalaština. Tako da moram to ovako da uradim, zove me puno ljudi i prosto ne znam šta da radim. Hvala svima što brinete za mene, a gospodi tamo što pakuju one novine, šta da vam kažem. Evo živ sam i super sam, nikakva operacija i to vam je dezinformacija, ćao svima– objasnio je voditelj i autor emisije.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić