Login/Registracija

„Ne želim da budem Isak Šabanović“, takmičar „Zvezda Granda“ pokazao zube i priznao šta misli o poređenju sa rokerom (VIDEO)

ulicni svirac zvezde 1 1

Ulični svirač Dženan Rakić ove subote našao se u duelu sa Vanjom Nešković, u kome je bolji bio Dženan koji se direktno plasirao u naredni krug, a za naš portal priznao je kako nije očekivao takav rezultat.

Iskreno, ja ne znam kako sam dobio šest glasova. Sve mi je to prošlo prebrzo, ali hvala Bogu idemo dalje. Ceo dan je neka čudna energija– kaže Dženan, dok njegova duelistkinja ni ovog puta nije dala svoj maksimum.

jqw

Trema je uticala, nikako da dam sve, stalno mi nešto malo fali– kaže Vanja koju smo pitali da li je kolega na sceni uplašio, što je Rakića zabrinuo.

Nije mi bila namera, ako jesam izvini, javno izvinjenje– iskren je takmičar iz tima Đorđa Davida, međutim Neškovićeva je sa osmehom rekla kako nije on uticao na njen nastup.

dyenan rakic 1

Na društvenim mrežama pojavili su se komentari kako Dženan podseća na Isaka Šabanovića, a nas je zanimalo da li mu smeta takvo poređenje.

Ne imitiram nikoga jer ja želim da budem Dženen Rakić, ne Isak Šabanović, ne Masimo, ne neko drugi. U svakoj sezoni ima po neki roker, možda nas zato povezuju, ali ne znam odakle to da kopiram – objasnio je takmičar.

0A0A0766

Iako nije uspela da se direktno plasira dalje, Vanja za svoju mentorku ima smo reči hvale.

Ceca je odličan mentor, zahvalana sam joj koliko radi sa nama i koliko nam je posvećena, kao da smo joj deca- kaže Neškovićeva, dok Rakić dodaje kako je Đole takođe svom timu kao brižni otac,

Đole je čovek sa ogromnom dušom, brine o nama kao o deci koja imaju pet godina. Veče pred snimanje šalje nas na spavanje u devet, da se pije čaj, da se ne puši puno, alkohol da ne spominjemo, zaista brine o nama– rekao je Dženan, a njihov ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Milinković/I.Grk