Džidža otkrila da li je Bosanac razočaran posle finala „Zvezda Granda“, pa se dotakla Cece: „Nedodirljiva je“ VIDEO

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković progovorila je o finalu „Zvezda Granda“ i otkrila kako je reagovao njen otac Dragan Stojković Bosanac na rezultate glasanja.

Džidža je u razgovoru za Grand otkrila i koju ima sličnu osobinu sa pobednicom ove sezone Šejlom Zonić, ali i kako namerava da provede leto i da li uskoro kupuje kuću na moru.

-Leto ću provesti maloo radno, a malo ću odmorno. Više ću da gledam da odmaram jer sam imala puno obaveza oko fakulteta i oko nekih mojih stvari, pesama i spotova i malo sam željna mora i volela bih da tamo provedem neko vreme. Imam nekih zakazanih svirki u Bosni i Crnoj Gori i gledaću da to sve lepo završim i da hvatam ono između – otkrila je Džidža.

DZIDZA I BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2 ok 768x512 2

Dok ne uhvati vreme za pravo letovanje Džidža se nada da će moći da spas od letnjih vrućina provede u svojoj kući na Avali.

-Na Avalu dok ne napunimo bazen ne idem. trebalo bi da se uskoro napuni vodom pošto smo imali neko renoviranje pa ćemo malo biti gore. Inače, o svemu tome se isključivo ja pitam, ali još uvek ne možemo da sipamo vodu. Ali najavljuju neka zahlađenja, pa taman verujem da će za nekih desetak dana sve biti ok – rekla je Džidža.

DZIDZA ZGS SNIMANJE 15052024 FOTO MUNJAok 1

Pevačica je otkrila i da se nada da će uskoro njena porodica pazariti i nekretninu na morskoj obali.

-Ako Bog da, ja bih jako volela. Meni je to životni san i to bih baš baš volela – priznala je Džidža i dodala u kojoj zemlji sa morskom obalom bi kupila kuću:

-U Bosni u Neumu (smeh). Tu mi je blizu baka u Konjicu i onda bih tako, ali i u Crnoj Gori, što da ne. Moja majka je Crnogorka, tačnije Hercegovka, i onda bih ja volela i u Crnoj Gori. Ja bih volela bilo gde, zaista, ali da je tu, na Balkanu. Nadamo se da će realizacija plana biti uskoro.

ALEKSANDRA STOJKOVIC DZIDZA ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NO 3 ok

Džidža je u razgovoru za Grand otkrila i da li je pratila ovogodišnje finale „Zvezda Granda“ i naglasila zbog čega su joj se dopadali finalisti koje je pripremao njen otac.

-Publika je ove godine zaista dobro izabrala, bila je izuzetno jaka sezona ove godine. Moram da priznam da poslednjih 4-5 sezona nisam ni gledala jer smatram da se ništa specijalno nije ni dešavalo, ali ova sezona je stvarno bila jaka. Imala sam svoje favorite, ne samo zato što su bili Draganovi već su mi prosto legli. Đula mi se dopala zbog te njene plave prirodne kose. Stil koji je pevala, malo Šemse malo Stoje dugo se nije forsirao u „Zvezdama Granda“ i to mi je bilo fantastično. Sidik mi je bio takođe fenomenalan sa sevdalinkama – ispričala je Džidža i osvrnula se na pobednicu Šejlu Zonić:

-Šejla je stvarno jedan umetnik. Skoro sam pročitala da je magistrirala na Muzičkoj akademiji što ću valjda i ja uskoro konačno da uradim. Ona je kompletan jedan muzičar i samo neka nastavi, samo neka ne nestane, što bi se reklo. Želim joj svu sreću zaista, a nadam se da će sada biti bolje te naredne sezone „Zvezda Granda“, da se kandidati ugledaju na ovu sezonu koja se završila.

dzidza 30 ok

Pevačica je otkrila i kako je Dragan Stojković Bosanac komentarisao ishod glasanja.

-Trebalo je da idem sa njim na finale, ali sam bila sprečena. Kada sam došla kući i vratila snimak pevanja, uglavnom su nam se i poklopila mišljenja. I meni i njemu. Mi smo od starta rekli da će Šejla pobediti. Realno, stvarno je dobra, nema tu priče. Meni možda Đulin fazon više leži, ali u globalu cura je svaka čast! – otkrila je Džidža.

Pevačica je priznala i da li je čestitala Šejlinoj mentorki Ceci Ražnatović na pobedi njene takmičarke.

-Ja nemam kontakt sa njom. To su sve ljudi koje poznajem, kao i Anu Bekutu, kao i Snežu Đurišić, ali sada ja da zovem, to nemam običaj. Svakako ako čestitam Šejli, čestitke idu i njoj.

DZIDZA ZGS SNIMANJE 15052024 FOTO MUNJAok 5

Džidža je otkrila i da se uprkos sjajnom formatu ne bi ponovo okušala kao takmičar u „Zvezdama Granda“.

-Ne dolazi u obzir. Pa ja sad više ne bih mogla da istrpim ničiju kritiku, jer prosto sam formiran i obrazovan pevač i baš ne bih mogla da istrpim da sad meni neko drži predavanje… Šalim se. Ali kada bih recimo birala mentora, birala bih Cecu zato što je ona za mene uvek bila nedodirljiva. Nikad ja nju nisam ni poznavala, za razliku od Bekute ili Sneže koju znam od malih nogu. Ali ipak ne bih učestvovala ponovo u takmičenju – objasnila je Džidža i naglasila zbog čega ne bi svog oca uzela za mentora:

-Šta će, Dragan mi je životni mentor, još da mi bude i ovako, nema šanse.

BOSANAC I DZIDZA ZG SNIMANJE 16052024 FOTO MUNJA 19 ok

Džidža je otkrila i da se uprkos nekim tvrdmnjama ipak konsultuje sa Bosketom kada je reč o značajnom segmentu karijere.

-On meni ne vodi karijeru u smislu šta ću ja da kažem, da obučem, kako ću da se ponašam, ali u studiju se itekako meša i itekako je tu. I slušam ga, samo da li valja ili ne valja (smeh). Dovoljno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić