Urnebesno: Aleksandra Džidža Stojković otkrila kako izgleda šoping sa Bosancem:“ Tako se završi ta priča“

IMG 3305 ok

Popularna pevačica Aleksandra Džidža Stojković otkrila je kako izgleda kada ode u šoping sa svojim tatom, Draganom Stojković Bosancem.

Njene duhovite priče o zajedničkim šoping avanturama nasmejale su sve prisutne u studiju.

-Krene sa mnom, ali ja na kraju krenem sa njim zapravo, tako se završi ta priča. Odemo u veliki tržni centar, na muško odeljenje i on kaže „Samo da kupim jedan prsluk, jednu majicu i idemo odma da vidimo to šta ti hoćeš“. Posle toga, četiri sata smo ostali unutra, pa smo prešli na odela. Onda mu kažem da idemo do moje radnje, da ja kupim šta hoću, on kaže „Ja ne mogu, ja sam gladan, ti idi sutra“ – istakla je Džidža i nasmejala mnoge.

IMG 3294 ok

Džidža je iskreno prokomentarisala ovogodišnju Evroviziju, ističući da joj je bila izuzetno zanimljiva, naglašavajući raznolikost nastupa.

-Ima tu ono nešto što je odrađeno sa ukusom, a nešto što je odrađeno bez ukusa. To uopšte nije granica, meni je najbitnije da je nešto sa ukusom urađeno što se tiče scenskih nastupa. Generalno ne pratim nešto previše Evroviziju, ali sam ispratila par nekih momenata koji su mi bili jako zanimljivi i inovativni, mislim da Evrovizija i jeste za to – rekla je Džidža, a ubacila se Stojanka Mitrović Ćana koja je takođe bila gost u emisiji „Zvezde Granda Specijal“:

-Meni se ne sviđa što je ispolitizovano i ne može niko da me ubedi da ne ide po ključu. Tu je pesma razlog samo nekih drugih stvari, generalno je sva manifestacija bila po ključu.

IMG 3252 ok 1

Podsetimo, Džidža je nedavno iznenadila sve kada se pojavila u studiju usred snimanja „Zvezda Granda“, a najviše svog tatu Dragana Stojkovića Bosanca.

Naime, Džidža je gostovala u emisiji „Grand magazin“ te je poželela da svrati do studija gde je i napravila svoje prve muzičke korake.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Bosanac: „Nisam odmorio“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković