Dženan iznenadio priznanjem: „Žene mogu da stanu na crtu muškarcima!“

Šarmantni pevač Dženan Lončarević kaže da je zahvalan Bogu što je uspeo u muzici daleko više nego što se nadao, i tvrdi da će svoju privatnost nastaviti da drži u tajnosti. Voli što je uporan, ali mu smeta što se nervira oko nevažnih stvari.

540b03097c2cf2c8d43cf8c7b94396e1ea798c5a

Neopisivo mi je drago što moje pesme bude ljubav i divna osećanja u ljudima, jer to mi je i namera. Baš iz tog razloga me neistiniti naslovi u novinama i te kako poremete, jer nastojim da me prate samo pozitivne reči i dela

Vlasnik velikog broja hitova Dženan Lončarević, tvrdi da je put do dobrih pesama pronašao uz pomoć mnogo dragih ljudi koji su mu bili neka vrsta smernica. Takođe, imali smo prilike da čujemo i nekoliko dueta u kojima ovaj pevač ima udela, a on nam ističe, da su sve te kolege pre svega njegovi prijatelji, a takođe i kvalitet pesme ga je, kako kaže, namamio u te projekte.

Zaista nisam očekivao da ću toliko daleko dogurati u muzici, ali hvala Bogu što je sve ovako kako jeste i veliko hvala mojoj divnoj publici koja ceni moj rad. Svi ste me upoznali i zapamtili preko pesme i tako će i ostati. Javni posao i privatni život su dve različite stvari, ali obe su deo mene. Ipak, ono što se zove životom van scene ostaće samo moje izričit je pevač, koji dodaje:

Uvek se više plašim otvorenih neprijatelja nego lažnih prijatelja, ali na sreću, malo ih je. Mada, i ovi drugi bi mogli da me zaobiđu, nisam ih željan. U svakom slučaju, i od jednih i od drugih se branim ćutanjem, jer uvek sve dođe na svoje!

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 15

Imajući u vidu da ne voli da priča više od onog što misli da je potrebno, popularni pevač tvrdi da je svestan da ostavlja utisak povučene osobe, ali naglašava da ima situacija kada je i dominantan. U njegovim baladama teško da se neko nije pronašao, a Dženan nam otkriva da u kafani njegovo srce pogađaju stihovi pesme „Stare staze“ od legendarnog Luisa “Sa prozora moje sobe, vidim svetla moga grada…“.

-Neopisivo mi je drago što moje pesme bude ljubav i divna osećanja u ljudima, jer to mi je i namera. Baš iz tog razloga me neistiniti naslovi u novinama i te kako poremete, jer nastojim da me prate samo pozitivne reči i dela. Ipak, koliko volim što sam uporan, toliko mi smeta što se nerviram oko nebitnih stvari. U suštini, ja sam neko ko kada može i ume, voli da posavetuje ljude oko sebe, a isto tako znam i da tražim savet od drugih – otvoreno priča talentovani muzičar i zaključuje:

– Pobornik sam polne jednakosti i mislim da ne bi trebalo da bude podele na muško i žensko ni u kom slučaju. Čvrsto verujem da su žene podjednako sposobne kao i muškarci!

be822b044774b32e4435fa4d6a810d5b40dbc007

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: N. Pantelić