Login/Registracija

OPA! Zorana Mićanović KONAČNO PRIZNALA ko je njen tip muškarca sa javne scene

Iako ima samo sedamnaest godina, Zvezda Granda Zorana Mićanović živi potpuno drugačiji život od njenih vršanjaka. Iznenađujuće ili ne, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom brzinom svetlosti iako se nije plasirala u samo finale takmičenja.

– Ja sam na sceni od trinaeste godine. Takmičila sam se u „Nekim novim klincima“. Od šesnaeste godine sam se takmičila u „Zvezdama Granda“. Nikada nisam smatrala da mi je rano za to. Dobijala sam komentare sa strane kako mi je previše rano, a da bi trebalo da sačekam. I da je trebalo da krenem sa 18, 19 godina kad stasam u veliku devojku. Nisam slušala te komentare, već sam gledala neki svoj cilj. Gledala sam Cecu, Draganu Mirković i još neke velike zvezde… I one su krenule sa 13, 14 godina. Smatrala sam da treba i ja tako da počnem- otvorila je dušu, a potom priznala da su se planovi nje i njenog mentori Milija u jednom trenutku potpuno promenili.

-Mili je mislio da ću ja ući u finale. Međutim, to se nije desilo. On se zainatio i sad imam jako dobru pesmu. Postojala je mogućnost da se vratim u takmičenje ili da uzmem tu pesmu. Meni je nešto govorilo da ne treba da se vratim, već da snimim pesmu. Kakva god da je to pesma bila, ja bih je snimila zato što nisam htela da se vratim u takmičenje. Bila sam ljuta što nisam ušla u finale. Snimila sam pesmu, bilo mi je svejedno kako će da prođe, a ispostavilo se da je „Sikter“ postao veliki hit- ističe sada sa ponosom.

Od kada je stekla neverovatnu slavu i popularnost, njen privatni život promenio se iz korena, a posebno njen ljubavni život s obzirom da je dobila titulu jedne od najtraktivnijih mladih pevačica. Iako joj se udvaraju na svakom koraku, Zorana je konačno rešila da otkrije koji je njen tip muškarca sa javne scene.

– Ima, ima svakakvih profila… To je sve normalno. Smatram da je ljubav divna stvar, ali treba u svemu imati granicu.  Meni je stvarno lep Miloš Biković, a sladak mi je Vojaž- priznala je za Kurir.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović