Login/Registracija

Ivana Pavković otvorila dušu o životu sa četiri muškarca, pa se dotakla prve ljubavi: „Sada smo zreliji“

Pevačica Ivana Pavković živi svoje najlepše dane od kada se po drugi put ostvarila u ulozi majke i na svet donela blizance Vojina i Vuka. Iako nije lako sa četiri muškarca u kući, pevačica se odlično snalazi.

-Osećam se bolje nego ikada pre i veoma sam srećna. Kada se Vujadin rodio bio je prisutan strah, a sada smo svi zreliji, opušteniji i smireniji, pa su nam i bebice odlične. Svi baš uživamo sa njima, a i uz dobru organizaciju i pomoć, sve postižemo- ispričala je Ivana kojoj su sve misli usmerene na odrastanja naslednika.

-Stariji sin nam je predškolac, pa se svako jutro menjamo ko će ga odvesti u vrtić, a posle toga je vreme posvećeno bebicama. Ma uživamo u svakom novom danu. Naravno, tu su i obaveze oko kuće, stvari, hrane, ali kao što sam već navela, uz pomoć nekako to sve ide glatko- rekla je pevačica koja planira uskoro da angažuje bebisiterku budući da se na veliko zadovoljstvo publike ubrzo vraća na scenu.

Ipak, uprkos svim lepim stvarima, Ivana ne može da sakrije da joj muzika izuzetno nedostaje, kao i da ima veliku želju da ponovo stane pred publiku i nastavi tamo gde je stala.

-Nedostaju mi nastupi. Muzika je moja prva ljubav i jedva čekam da se vratim, ali se prioriteti trenutno znaju, pa ne žurim. Radiću za Novu godinu, a onda na proleće krećem aktivno da radim. Do tada mi je u planu i da izbacim pesmu, pa sam nestrpljiva po tom pitanju, ali moram polako. Želim da pametno biram i snimam, da uživam u stvaranju novih pesama- priznaje Ivana za „Moja praktika“.

Pre samo nekoliko dana, Ivana i Petar proslavili su svom prvencu šesti rođendan i tom prilikom mu organizovali proslavu za pamćenje, a ekipa naše redakcije odmah je kontaktirala ponosne roditelje.

-Divno smo se proveli, sve je bilo predivno. Slavljenik je bio presrećan, a nama je to najvažnije- otkrila je Ivana za Grand.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović