Login/Registracija

Dva meseca nakon porođaja Helena Topalović otišla na remont: Objavila slike sa klinike i ponosno pokazala novosti: „Osvežila sam se“ (FOTO)

0714ab69bbeae4761191f151db8c6887f25e6fd4

Helena Topalović pre manje od dva meseca na svet je donela ćerku Dominiku koja je postala centar sveta u njihovoj porodici, a ponosna mama osim novom životnom ulogom može se pohvaliti i neverovatno zategnutim telom nakon porođaja.

Naime, Helena se se skinula u kupaći samo dve nedelje nakom porođaja kada je pokazala kako brutalno izgleda, zbog čega je izazvala lavinu komplimenata na račun izgleda.

helena topalovic instagram

Ona redovno objavljuje slike i smimke sa svojom mezimicom, međutim uloga majke je nije mnogo promenila i ona i dalje vodi računa o sebi što se moglo videti i na slikama nakon izlaska iz porodilišta na kojima je sređena od glave do pete.

Ona je juče odlučila da poseti jednu kliniku gde je uradila botoks pazuha kako bi sprečila znojenje u ovim vrelim danima, a zatim je i osvežila svoja usta hijaluronom.

ipiccy image 67

Ovim potezom izazvala je oprečne komentare javnosti od onih kako ne treba da koriguje ništa na sebi posebno ne u periodu nakon porođaja, do onih koji su je pohvalili što vodi računa o sebi, međutim ona se na zlonamerne komentare ne obazire s obzirom da je na njih navikla nakon višegodišnje popularnosti koju uživa na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO- Topalko pokazao unutrašnjost broda:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić