Login/Registracija

Od raskida do ponovnog susreta: Emotivna priča Sanje Kužet vraća veru u ljubav

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 25042023 FOTO MUNJA 5 ok

Voditeljka Sanja Kužet nije od onih koji vole da u prvi plan ističu svoj privatni život, a svedoci smo i da na njenim društvenim mrežama gotovo nikada ne obajvljuje fotografije svoje jače polovine.

Sadašnjeg muža Nemanju, Sanja je upoznala sa samo dvadeset i jednu godinu, ni ne sluteći tada kakav epilog će imati njihova ljubav, o čemu je nedavno govorila za Grand.

– Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala… Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše– objasnila je voditeljka.

kuzet 630x426 1

Ipak, nastavak njenog ljubavnog života uliće nadu mnogima koji su se nekada razočarali u ljubav.

-Je l’ ti znaš da sam ja sa trideset, kada sam počela da radim bila zaljubljena u potpuno jednu drugu osobu?! Ljubav sa Nemanjom je već bila završena, mislim on se meni svideo ali jednostavno nismo kliknuli tada. On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila devojka za vezu. Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i videli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- ispričala je voditeljka koja se njihovog početka seća sa osmehom.

Inače, malo ko zna da uprkos dugogodišnjoj ljubavi Sanja svom sadašnjem kizabraniku još uvek nije izgovorila sudbosno „da“.

-Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove… Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo!- poručila je Sanja jednom prilikom.

5a54a69dc0ca3d27c11ac78e69c988371328e7ed 768x1152 1

Sanjinu zaljubljenost u Nemanju i pogled koji je odavao kolege sa kojima provodi mnogo vremena tokom snimanja „Zvezda Granda“ prepoznale su odmah.

-U jesen 2014. godine, ona se pojavljuje na snimanju sa nekim oreolom iznad glave i ja je pitam šta ti se desilo. Odmah je pitala „Da li se to primećuje?“ i leti metar iznad zemlje (smeh) Imamo je, zaljubljena je!- našalio se Voja Nedeljković koji je među prvima primetio da je Sanja ostala u drugom stanju.

-Voja me je tako skenirao u momentima kada je bila rana trudnoća o kojoj nisam smela da govorim, skenirao me je od glave do pete! Pitala sam se da li mi piše na čelu- prisetila se voditeljka.

-Sanju inače karakteriše koncentracija i uvek pratio šta se dešava, ali tada je bila malo odsutna. Umela je da me pogleda onako, kao iz tuđe glave- našalio se Nedeljković.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 27032023 FOTO MUNJA 11 ok

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić o odnosu sa Zporicom Brunclik

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović