Dragiša Golubović u suzama zbog gesta Grand Produkcije: „Ovo je duplo iznenađenje, hvala“ VIDEO

Pored pevačke karijere, Dragiša Golubović Golub više od tri decenije posvećen je borbi za prava estradno-muzičkih umetnika u čemu niže uspehe.

U godini jubileja Grand produkcije, direktor Goran Šljivić koga nemamo često prilike da viđamo na malim ekranima, specijalno se pojavio u emisiji „Grand Magazin“ gde je gospodinu Golubu uručio čak dve nagrade.

Čovek koji je obeležio muziku, estradu na našim prostorima, to radi i dalje i ja mu od srca želim da tako nastavi još dugo dugo– na početku je rekao Šljivić koji je zatim iznenadio Golubovića.

Dragiša Golubović nagrada Grand produkcije

Ovo je jedna ozbiljna renomirana kuća sa velikim uspesima i teško je održati taj nivo i prosperitet, ja mislim da nam to polazi za rukom. Moj povod je taj jubilej pošto je gospodin Dragiša u našoj emisji, Grand produkcija, Grand televizija, lično ja, i pevači imaamo saradnju sa SEMUS-om na čijem je čemu gospodin Golub i to dugo traje i trajaće– rekao je direktor koji je dotakao Dragišu svojim rečima i gestom kome se nije nadao.

GONLINE.02 40 54 09.Still181

To je jedna organizacija koja upravo i štiti naše izvođače, licencira ih i moj apel je da svi pevači svoju bazu nađu u SEMUSU jer je to jedna legitimna organizacija koja to radi kako treba da se radi. Ovom prilikom ću da dodelim gospodinu Dragiši jednu zlatnu plaketu, želim da se saradnja nastavi i dalje. To nije sve, to je za SEMUS, a ovde je još jedna plaketa koju gospodinu Golubu uručujem lično za njegova zalaganja i doprinos u razvoju Grand produkcije i muzičke estarade Srbije i šire– zaključio je Goran Šljivić, a voditeljka je primetila suze u Golubovim očima.

hsuds

Dirnut gestom Grand Produkcije, potvrdio je da su ga stigle emocije koje nije želeo da sakrije.

Ovo je duplo iznenađenje, hvala direktore– jedva je izustio Golubović.

GONLINE.02 40 29 22.Still178

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: S. Čumić