„I direktori plaču“ Goran Šljivić jedva suzdržao emocije pred kamerama, priča jednog takmičara ga dotukla VIDEO

Direktor „Grand produkcije“ Goran Šljivić treći put se našao u žiriju popularnog porodičnog šoua „Nikad nije kasno“, a u razgovoru za Grand priznao je zbog čega je bio na ivici suza tokom snimanja ove epizode. Gorana je naime duboko ganula životna priča jednog od kandidata, a otkrio je i neke tajne nastanka ovog jedinstvenog muzičkog takmičenja u regionu.

goran šljivić plakanje

-Uvek mi je zadovoljstvo da dođem u žiri kod Žike u emisiju „Nikad nije kasno“. Tvrdim da je to jedan šou program kakvog nema na ovim prostorim i šire – rekao je prvi čovek Granda i prisetio se nastanka ove emisije koja uspešno traje već osam sezona:

-Žika i ja smo pričali o tome, kao i Saša Popović. Žika je inicijator svega toga, autor i tvorac ove emisje i svaka mu čast za ovaj koncept.

goran sljivic plakanje

Šljivić je otkrio i šta je predstavljalo najveću prepreku prilikom stvaranja serijala.

-Najveći nam je problem bio naziv emisije. Bilo nam je malo komplikovano, šta da damo a da lepo zvuči. I onda je Žika došao na ideju da to bude upravo ovaj naziv „Nikad nije kasno“. Sam koncept emisije se kretao od energije i razmišljanja Žike u datom trenutku. I dan danas je tako. Postoji koncept kakva jeste emisija i neka pravila, ali sve drugo je van pravila i verovatno je zato i dobra. Jer Žika je jedan lucidan tip, moj veliki prijatelj koji je svakog trenutka spreman da iznenadi bilo koga bilo gde – ispričao je Žika.

goran sljivic plakanje

Goran Šljivić je otrkio i da li je Žika takav inače ili samo kada radi na popularnom šouu „Nikad nije kasno“.

-Imam sreću i zadovoljstvo da Žiku poznajem skoro 30 godina. Takav je uvek bio i takav je i dan danas. I što je zanimljivo, ne menja se – naglasio je Goran.

goran sljivic plakanje

Kada se našao prvi put na mestu člana žirija emocije su ga ponele zbog jedne teške životne priče i nije nimalo skrivao suze, a slično je bilo umalo i tokom snimanja epizode koja je na prtogramu ove nedelje.

-I sada sam bio na ivici da ne zaplačem zbog Mije kandidata i njegove cele porodične priče. I drago mi je što je doveo klinca, malog Lazara. Potpuno sam srećan zbog svega toga – rekao je direktor Granda koga je duboko dirnula priča o sinu jednog takmičara koji je vodio najveću životnu bitku i nastavio:

– Inače imam prilike da sve te kandidate upoznam i pre samog takmičenja i tokom takmičenja. Vrlo mi je teško da se opredelim kada sam u žiriju ko bi prošao a ko ne, mada to i nije krajnji cilj ove emisije. Ali i u ovoj emisiji je više nego odlično.

goran sljivic plakanje

Govoreći o cilju šoua „Nikad nije kasno“ direktor Granda je objasnio i šta je onjo što karakteriše svaku epizodu ovog jedinstvenog TV formata.

-To je jedna energija koju ne može niko da opiše. Gledaoci je osete putem malih ekrana i to je u redu, ali ovde kakva je energija u studiju to stvarno treba doživeti – naglasio je prvi čovek produkcije koja uspešno radi već punih 25 godina.

goran sljivic plakanje

Goran se složio sa konstatacijom da i direktori ponekad plaču.

-Naravno, zašto da ne. Pa mi smo svi normalni ljudi ovde, emotivni ljudi. Kao što Žika kaže: „Ovde se rađa ljubav, neguje se ljubav, širi se dalje ljubav“. I poenta emisije upravo je u tome – otkrio je Goran, a nema veće radosti nego kada teška priča dobije srećan epilog kao i u slučaju dečaka Lazara koji je uspeo da pobedi u najtežoj životnoj bici.

-To nema cenu – zaključio je Šljivić.

goran sljivic plakanje

Razgovor sa direktorom „Grand produkcije“ Goranom Šljivićem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić