Login/Registracija

Dragica Zlatić progovorila o najtežem trenutku u karijeri: „Osećala sam se tako jadno“ (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Dragica Zlatić nasmejana i raspoložena bila je gost u emisiji „Grand magazin“ gde je otvoreno pričala na mnoge teme i otkrila najgoru situaciju kroz koju je prošla od kada se bavi muzikom.

Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pevačica, pa dodala:

-Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čoveka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Posle toga bude kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila.

Pevačica je otkrila da se nakon tog nastupa ni malo nije osećala prijatno.

Petnaest sati sam pevala bez prestanka, nisam imala ni jednu pauzu. Kada se to konačno završilo, u nekih osam, devet sati ujutru niko od nas nije znao ni gde se nalazi. Seli smo i toliko smo bili iscrpljeni i jadno smo se osećali, a nismo mogli da prekinemo jer se radi o specifičnim ljudima – rekla je ona, pa dodala:

Hvala Bogu nisam imala mnogo takvih situacija, retko mi se to dešava. Moram da priznam da mi je sve teže kako sam starija.

Dragica je otkrila i šta je najviše nervira kod njenih koleginica.

Jako me nervira kada neko kuka na Grand i žale se što im produkcija uzima procenat. Tada mi dođe da im kažem: „Devojko, devojčice zašto nisi uložila sto hiljada evra i rekla onda ne može meni niko ništa, nego si se pojavljivala u takmičenju i svaki put imala besplatnu reklamu“ – započela je Dragica i nastavila:

Moram da kažem ljudima koji misle da nam je Grand uzeo dušu i sve živo. To apsolutno nije tačno jer ja lično kao Dragica Zlatić nisam uzimala isti novac za nastup niti je to moguće kao kada ti Grand negde dogovori nastup.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk