„Nisam imala sjajno detinjstvo, nedostajala mi je očinska ljubav“, Dragica Zlatić ogolila dušu i otkrila šta je najviše boli

dragica zlatic o ocu

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragica Zlatić nikada nije krila od medija da nije imala dobar odnos sa ocem. Nedavno je u jednoj emisiji otvoreno govorila o ovoj temi i priznala da joj je u detinjstvu najviše nedostajala očinska ljubav.

Dragica Zlatić emotivno o ocu

Dragica kaže da je njen otac preke naravi i da je često ulazile u sukobe sa njim, ali kada je sazrela uspela je da ga donekle razume.

472938ac35d962d18da445749b01609102658c8c

-Ja sam neko ko baš nije imao sjajno detinjstvo, ne baš tako u smislu da sam odrasla sa puno ljubavi. Jednostavno, moj otac je takav čovek, bio je prek, prznica i jako strog. Nedstajala mi je ta neka ljubav sa njegove strane – rekla je ona.

08409cdfdcfdf7854a76c75f654c317be0ad9d44

Iako nije imala dobar odnos sa tatom, Dragica priznaje da se uvek uplaši kada on nije kod kuće i dodaje da će joj teško pasti kada jednog dana on bude napustio ovaj svet.

-Desilo mi se skoro kada sam iša kući, da njega nije bilo, on je star, sada ima 85 godina i retko se kreće, uglavnom je kod kuće. Baš sam se tada uplašila u smislu da nije negde pao, ko će ga naći, on ne nosi mobilni telefon. Prošlo je pola sata, kada sam videla da dolazi, bilo mi je lakše – kazala je ona i dodala:

-On je star, ali bez obzira kakav je naš odnos bio, biće mi teško jednog dana kada ode. Ja ne krijem emocije i iskreno govorim o svemu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Koncert Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković