„Znam da ovo mnogi ne razumeju, ali i ne moraju“, Dragica Zlatić progovorila o emocijama i najvećoj ljubavi: „To je neko ko je uvek tu“

DRAGICA ZLATIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 45 ok

Dragica Zlatić poznata je kao veliki ljubitelj životinja, a već godinama unazad njen najbolji krzneni prijatelj je mačka koju često imamo prilike da vidimo na njenim društvenim mrežama.

Svaka osoba koja poseduje kućnog ljubimca svesna je ljubavi koju životinje pružaju, zbog čega je za Dragicu danas poseban dan jer njena mačka slavi rođendan.

dragica mac

Hajdi je danas napunila 14 godina povodom čega se pevačica oglasila i uputila joj emotivnu čestitku.

Dobar dan vam žele ove dve gospođe koje zajedno imaju preko 130 godina. Hajdi nam je napunila punih 14 godina ili 98 ljudskih. Za nekoga je ovo samo mačka, a za mene neko ko je sa mnom uvek tu i ko mi kaže: „Mjau“ svaki put kad dođem kući, a to mjau meni puno znači. Znam da to mnogi ne razumeju, ali… i ne moraju– napisala je Zlatićeva ispod objave sa mezimicom ispod koje su se nizale čestitke.

c67eff4ee581c1a91bb159d06bbe0ed3f940b3e3

Dragica je nedavno za Grand otkrila i kako se kaje što je na početku karijere napravila grešku misleći da radi ispravnu stvar.

– Ja sam za prve pesme trčala kod nekih koji prave hitove, a činjenica je da mi nisu napravili hit. Ja sam samo surovo iskrena, volim ja svoje pesme, ali nisu mega hitovi i ne mogu da se zavaravam– iskrena je ona.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović u hrvatskom Dnevniku:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić