Cakana otkrila koja pevačica joj je najviše pomogla u karijeri: „Borila se za mene“ VIDEO

Često smo svedoci estradnih ratova i ‘zle krvi’ koja vlada u svetu muzike, a posebno kada su u pitanju pripadnice lepšeg pola.

Međutim, iako su retka, postoje i neraskidiva prijateljstva, kakvo su imale Dragica Radosavljević Cakana i njena koleginica Usnija Redžepova, o čemu je pevačica govorila za Grand.

-Uvek sam bila ponosna na Usniju i na to što je imala stila u svemu. Meni je pomogla bez ikakve sujete, borila se za to da se ja bavim muzikom. Strašno sam zahvalna i Nadi Obrić i Lepoj Lukić, ali Usnija je bila posebna, sa njom sam se baš družila. Moje drugarice su bile i njene drugarice- rekla je Cakana.

CAKANA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 140 ok 1

Kako kaže, zanat je ispekla upravo od Redžepove koja je joj je bila uzor u svetu muzike.

-Ona je bila toliko jedna lepa žena, kao sa Tajlanda da je došla, ne znam gde nađoh Tajland (smeh). Imala je nešto posebno u sebi. Sećam se, bila sam jako mlada i ugledala sam nju u jednoj plišanoj, bež haljini, ja nikada tako nešto lepo nisam videla- prisetila se pevačica, a potom nastavila:

-Te večeri sam gostovala sa njom i rekla sam joj da bih najviše na svetu volela da imam takvu haljinu (smeh). Tad sam imala otprilike 24. godine i ona mi je rekla da će mi pokazati svoje kreacije i neku garderobu koju je kupovala preko i kasnije je tako i bilo. Iako mi je rekla da kad god budem poželela da će mi dati tu haljinu, nikada je nisam tražila. Mislim svakako smo bile različite konstitucije, ja sam bila kao štap.

39d70809553358befe0f7aa892a1d8cf374324b2

Iako je decenijama unazad u svetu estrade, Cakana i dan danas važi za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a kako priznaje, komplimente pria na svakom koraku.

-Baš puno komplimenata dobijam za oblačenje, što na društvenim mrežama, tako i privatno. Ja sama sebi kreiram šta ću da obučem preko dana, a šta uveče. Često se obučem kežual i kad nastupam, ne moram po svaku cenu da imam šljašteću haljinu i da svetlim kao lampion- sa osmehom je istakla za Grand, tvrdeći da je scenska garderoba veoma skupa.

-Recimo, ja sam pronašla neku meru. Imam i skupe svari, a i strašno jeftine i često ih kombinujem. Ako su mi pantalone neke obične, gore obučem neki sako koji je ‘poznata firma’. Mada, ja lično mislim da su cipele najbitnije za svaku ženu- otkrila je Dragica.

cakana

Na pitanje kako je uspela da održi mladalački izgled i kako joj polazi za rukom da se uprkos godinama bukvalno ne menja, Cakana se našalila da je izašla iz zamzivača.

-Godine su godine i ne treba bežati od toga, kao ni od bora. Kome god prija da nešto na sebi uradi i treba da uradi. Svi mi volimo da smo malo ispeglani. Ja ne mogu da objasnim ljudima da ja stavim samo malo botoksa, ali se ne peglam! Ako bih išta u životu uradila, uradila bih vrat. Prag bola mi je nizak, nema kod mene ono da sam spremna na sve za lepotu- rekla je pevačica za Grand.

DRAGICA RADOSAVLJEVIC CAKANA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 166 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović