„Šta ja ovde da radim?“ Sloba Đurković se pogubio na nastupu zbog nje, a evo koliko je besan kada se spomene Evrovizija: „Prizivanje đavola“

IMG 3485 ok

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Sloba Đurković nije propustio priliku da iskaže svoje duboko poštovanje i divljenje prema Ćani.

Pevač bez razmišljanja ističe atmosferu koju popularna pevačica Stojanka Mitrović Ćana uspeva da priredi svojoj publici.

-Moram da pohvalim Ćanu, kao neko iz mlađe generacije. Imali smo par nastupa gde je ona bila gost. Ljudi, kad Ćana dođe kao artiljerija, svi ustanu. Javi se svima, starima, mladima, muškarcima, ženama. Ja sam pogledao u menadžera „Šta ću ja crni ovde da radim?“ – ispričao je Sloba i nasmejao sve u studiju.

ipiccy image 43 2

Slobu Đurkovića publika obožava, mnogi čak komentarišu da podseća na legendarnog Tozovca, a evo kako je to sada pevač prokomentarisao sa osmehom na licu.

-Jako je bitno da u ovom poslu to imate. Što bih se ja sada mešao u druge stilove. Prepoznatljiv sam po tome što se trudim koliko je moguće da ugodim ljudima – rekao je on.

IMG 3480 ok

Vrlo ljutito prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, ističući svoje duboko nezadovoljstvo onim što je prikazano.

-Meni se ono ništa ne sviđa. Ja to shvatam jako lično, ono što sam odgledao par nastupa. Moj doživljaj od svega toga je da nismo uvideli suštinu, a jedan nastup što sam gledao i apsolutno stoji iza toga je prizivanje đavola. Apsolutno sam protiv toga i to je ono za šta se ja borim i za šta se ja zalažem, da to po meni ne sme da bude na TV-u. Da mi dođe ona sa onim rogovima na glavi, apsolutno jedan satanizam, za šta ja nisam. Ne znam da li je pređena granica, ali to je suština zašto oni nas bombarduju i šta nam gase, a to je porodica – zaključio je Đurković u razgovoru za Grand.

IMG 3469 ok

BONUS VIDEO: Sloba Đurković: „Savetovali su me da batalim pevanje“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković