Ovako je nekada izgledala supruga Peđe Jovanovića, isplivala Anina stara fotografija: „Majka rođena je ne bi prepoznala“ (FOTO)

pedja jovanovic

Pevač Peđa Jovanović nedavno se pomirio sa suprugom Anom koja ga je ostavila zbog problema koje je imao sa alkoholom.

Ana ne voli da se javno eksponira, ali na društvenim mrežama je izuzetno aktivna i tamo sa pratiocima deli trenutke iz svakodnevnog života.

Ona važi za atraktivnu ženu, a malo ko zna kako je ona nekada izgledala. Na društvenoj mreži „X“ je isplivala njena fotografija iz mlađih dana na kojoj je neprepoznatljiva.

Tada je Ana bila skroz prirodna, a svi komentarišu da je estetskim korekcijama promenila lični opis, a komentari su se nizali.

„Šta je uradila od sebe“, „Majka rođena je ne bi prepoznala“, „kakva transformacija“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Ana je nedavno istakla da su problemi samo učvrstili njen i Peđin odnos

-Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je -rekla je ona tada.

BONUS VIDEO: Peđa Jovanović otkrio nepoznate detalje spektakla u Beogradu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen / Instagram /anajovanovic1,
Autor: K.Marković