Dragana Mirković iskreno o intimi, šokirala sve: „Gde god da odem, nemoguće je biti potpuno opušten“

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f
Dragana progovorila o intimi, šokirala sve

Jedna od najvećih zvezda regiona, Dragana Mirković, nakon višedecenijske uspešne karijere je nedavno za medije iznela detalje o privatnom životu van scene i svojoj intimi, a tom prilikom je istakla kako je nemoguće da bude ptpuno opuštena gde god da ode.

Capture 2 1
Instagram//dragana_mirkovic

Dragana je prethodnog vikenda održala veliki solistički koncert u glavnom gradu Bugarske, a tim povodom je otkrila kako su je tamo dočekali.

– Kada dođem u Bugarsku, ja kao da dolazim svojoj kući među svoje. Tako se osećam. Moji fanovi su tako sjajni prema meni i kako da se čovek oseća nego da bude srećan i u fazonu: „Ej, idem kod mojih“ – istakla je pevačica pa dodala:

– Dajem sve od sebe. Najvažnije je da se mi ovde u Sofiji dobro provedemo. Ja kad se dobro provedem, svi se dobro provedu. To je moj jedini zadatak. Kako sad izgledam, da li je napolju sneg, to je najmanje bitno. Najbitnije je da sam ja dobro raspoložena kad izađem na binu– rekla je ona.

33a5d5db44b580a7b59865a6d2318c1eb3691543
Dragana progovorila o intimi, šokirala sve

Kako Mirkovićeva od svojih fanova redovno dobija mnogobrojne poklone, ispričala je da li joj to znači i kako se prema njima odnosi.

-Sve poklone mojih fanova čuvam. Doduše, tortu jedem, nju ne čuvam (smeh). Oni su toliko maštoviti i toliko se trude… Ulažu toliko ljubavi i vremena u mene, da ne može nijedan poklon da bude negde tamo zabačen i ostavljen sa strane. Ja imam posebno mesto za to. Videćete, Bože zdravlja, jednog dana i to kad budem sve pokazala – ističe Dragana.

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok
Dragana progovorila o intimi, šokirala sve

Dragana progovorila o intimi

Za kraj je podelila i to da li postoji neko mesto na zemaljskoj kugli gde može da ode i opusti se, a da zna da je tamo niko neće prepoznati.

– Postoji. Tamo negde na primer u Indoneziji, u tako nekim dalekim zemljama. Iskreno, i tamo se pronađe neko ko me prepozna i kaže: „Dragana, da li možemo da se slikamo?“ Onda stvarno ne mogu da verujem jer su to zemlje gde me generalno ljudi ne znaju i gde mislim da niko ne može da me prepozna. Međutim, gde god da odem, nemoguće je biti potpuno opušten. Gde god da sam bila, pa i na odmoru, nikada se nije dogodilo da sretnem ljude koji me ne poznaju i koji nisu moji fanovi – zaključila je pevačica za Kurir.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Silvia Đogani o razvodu Slađe i Đoleta

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.B.