Maja Nikolić šokirala: „Dečko mi donosi doručak u krevet, a ne dozvoljavam mu da prespava kod mene“

Maja Nikolić o dečku
Maja Nikolić o dečku

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao jedna od retkih osoba na estradi koja nema dlake na jeziku. Tako je za Grand sad otvoreno govorila o svom dugogodišnjem dečku i otkrila zašto nijednon partneru do sad nije dozvoljavala da prespava kod nje.

maja nikolic o goci trzan 2

Maja Nikolić o dečku

Pevačica je istakla da je uvek bila u dugim vezama, a otkrila je i kakav tretman ima od sadašnjeg dečka.

-Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene- rekla je Maja za Grand i otkrila da je hipersenzitivna.

MAJA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 37 ok 2
Maja Nikolić o dečku: „Donosi mi doručak u krevet“

Kaže da je u svakoj vezi bila previše osetljiva i da zato bira sadržaj koji će da prati sa svojim dečkom kada su u četiri zida.

Ono što nikako ne može da podnese jesu akcioni fimovi i horori, nakon kojih ima košmare.

-Volim romantiku, leptiriće i u svakoj vezi sam osećala leptiriće. Kad ih više nema, ja prekidam-iskrena je pevačica koja je za 48 godina koliko ima, naučila da bude u dugim vezama, ali i da voli da je partneri lažu.

-To mu stalno govorim, laži me, svaki dan mi pričaj da sam lepa, da sam najlepša, da me voliš, nemoj ništa da mi pričaš negativno. Tako da, muškarci, samo nas lažite – zaključila je Maja za Grand.

MAJA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 5 ok 1
Maja Nikolić o dečku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Maja Nikolić ide na Evroviziju:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić