Dragana Mirković zakazala koncert u Zagrebu, pa poručila: „Dok mogu da izdržim, ja ću biti na sceni“

7ac6c5d084cc88bcfae582d12a2223dda5016f1b
Dragana Mirković zakazala koncert u Zagrebu

Folk zvezda Dragana Mirković ove godine proslavlja jubilej, a u sklopu turneje „Do poslednjeg daha“ održaće i solistički koncert u Zagrebu na veliku radost tamošnje publike.

Dragana Mirković zakazala koncert u Zagrebu

ae147088787b6e20c3d91e3aaeb15d3ffe184dc2
Dragana Mirković zakazala koncert u Zagrebu

Dragana ne krije sreću zbog toga što će se narednih meseci družiti sa publikom širom regiona, jer kako kaže želi svima da se zahvali na ljubavi i podršci koju joj pružaju svih 40 godina.

-Biće tu puno koncerata, ja sam za sledeću godinu odlučila da proslavim taj jubilej, 40 godina karijere, to dugujem svim svojim fanovima na tlu bivše Jugoslavije. Ja sam jugoslovenska zvezda, tako sam postala i prosto želim svima njima da poklonim sebe, svu ljubav koju imam prema njima, maksimalno vreme koliko mogu da izdržim da pevam, da se slikam sa njima i da na svaki način pokušam da dokažem koliko ih volim – rekla je ona za Extra fm.

Dragana će 3.5. 2024. godine održati koncert u Areni Zagreb, a karte koje su juče puštene u prodaju odlaze munjevitom brzinom što je još jedan pokazatelj koliko je pevačica voljena u regionu.

-Ja se jako radujem druženju, obećavam puno emocija i puno pesama dok mogu da izdržim, ja ću biti na sceni. Zato ne obećavam puno koncerata, da bih mogla da obećam puno emocija i pesama. Želim kada imam koncert da dam sebe potpuno i da ne razmišljam o tome šta će biti sutra – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković najava koncerta u Areni

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković