Pogledajte kako je izgledao Draganin i Tonijev dvorac pre 14 godina: Bijelić objavio fotografiju, promena je ogromna (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da se razvedu nakon 24 godine ljubavi, što je potpuno šokiralo javnost.

Njih dvoje su tokom dugogodišnjeg braka stekli imovinu na kojoj im mnogi zavide, a svakako se na prvom mestu nalazi dvorac u Austriji u kom su godinama živeli sa decom.

IMG 2284

Dvorac Ebenfurt zakupili su na 100 godina od 12 hiljada kvadrata procenjuje se na više od 50 miliona evra.

Inače, zamak nadomak Beča Draganina je oaza mira, a baš u tom dvorcu je nekada živela Marija Terezija.

dragana mirkovic arena drugi dan foto filip 1

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde Dragana organizuje porodične proslave, ima nekoliko spavaćih soba, bazen, kamin, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, privatna sauna, a pre nekoliko godina porodično gnezdo upotpunili su efektnim italijanskim nameštajem.

Međutim, dvorac nije oduvek izgledao kao danas. Naime, Bijelić je na svom Instagram profilu svojevremeno podelio fotografiju na kojoj je prikazao razliku u izgledu od 9 godina.

Prva fotografija dvorca pre renoviranja nastala je 2010. godine dok je druga, kada je u potpunosti bio uređen nastala 2019.

Toni je tom objavom prikazao razliku izgleda, a mnogima je neverovatna razlika kakvu su postigli.

BONUS VIDEO: Dragana Mirković – najava koncerta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / tonibijelic,
Autor: K. Marković / Blic.rs