Oglasila se Lepa Brena povodom jubileja Granda (VIDEO)

Povodom velikog jubileja 25 godina postojanja „Grand“ produkcije i 10 televizije, zaposlenima, gledaocima i našim čitaocima obratila se Lepa Brena, koja je zajedno sa Sašom Popovićem osnovala najveću produkcijsku kuću u regionu.

Folk zvezda je u svojoj poruci poželela još puno sreće i uspeha u radu i dodala je će ona uvek ona koja će posebno voleti Grand.

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 58 ok
Foto Z.K.Munja

Oglasila se Lepa Brena povodom jubileja Granda

-Dragi moji Grandovci, želim vam srećan rođendan, 25 godina Grand produkcije i 10 godina Grand televizije. Uvek vas voli vaša Lepa Brena – rekla je folk diva.

Lepa Brena i Saša Popović su zajedno osnovali Grand produkciju davne 1998. godine, a od tog momenta počinje era jedne od najuspešnijih produkcija na ovim prostorima.

brena sasa popovic ok foto babic
Foto Nebojša Babić

Saša je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otvoreno govorio o početku rada Grand produkcije i tome kako je došao na ideju da sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem pokrene novi biznis.

-Srećan sam i ponosan što smo dočekali punih 25 godina da traje „Grand“ produkcija. Pre 26 godina kada smo Brena i ja otvarali produkciju, nismo mogli ni da sanjamo da će te 1998. godine u oktobru mesecu, kada smo registovali „Grand“, da ćemo dočekati ovu 2024. – rekao je ponosno Saša Popović i dodao:

-Imao sam ideju da to bude neki veliki studio, sa publikom, sa šou programom. Onda sam se dogovorio sa Željkom Mitrovićem da napravimo na televiziji „Pink“ nekoliko emisija kao frima „Grand“ produkcija, pod nazivom „Grand Šou“, „Grand Parada“, „Zvezdano nebo“, „Narod pita“, kasnije naravno i „Zvezde Granda“ i poslednja od svih emisija je „Nikad nije kasno“.

brena foto GAJA8297 ok 2
Foto Gaja

BONUS VIDEO – Istorija Grand produkcije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Gaja,
Autor: A.Milinković