„Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom“: Ponovo se oglasila Samira Lončarević i šokirala priznanjem

dzenan loncarevic 8 ok

Samira Lončarević, žena pevača Dženana Lončarevića, ponovo se oglasila za medije i istakla da je čula da je njen muž dobio dete sa ženom sa kojom već godinama živi u Beogradu.

Ona je godinama ćutala o ovoj temi, ali je sada rešila da progovori o svemu, pa je tako rekla da su do nje stigle informacije da Dženan, pored dvoje dece koje ima sa njom, ima još jedno dete sa drugom ženom.

ipiccy image 32

-Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno – rekla je ona za Telegraf.

265086236 1592143644493941 7200566025038558702 n

Podsetmo, ona se danas prvi put oglasila za medije, a tom prilikom je rekla da Dženan želi da je izbaci iz kuće nakon 25 godina zajedničkog života.

– Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – rekla je Samira za Telegraf i dodala:

– Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa.

Iako su mnogi pokušali da stupe u kontakt Dženanom, pevač se ovim povodom nije oglašavao za medije.

BONUS VIDEO – Dženan Lončarević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Facebook,
Autor: A.M.