Nasmejanija nego ikad: Dragana Mirković oduševila nastupom u Nemačkoj (VIDEO)

Da je Dragana Mirković voljenija nego ikad, bilo je jasno svakom ko je ovog vikenda bio na njenom koncertu u Nemačkoj.

Osim hitova, koje je regionalna zvezda izvela na svom nastupu, ovacije i skandiranje njenog imena obelezile su njen koncert u Hanoveru koji je održala sinoć.

WhatsApp Image 2024 04 14 at 13.58.46

Dragana Mirković oduševila publiku u Nemačkoj, fanovi uzvratili ovacijama

Horsko pevanje njene publike nekoliko puta ostavilo je i samu folk zvezdu bez teksta, a nije ni pokušavala da sakrije osmeh zbog ljubavi i pažnje koju su joj priredili fanovi.

dragana mirkovic ok nnk foto munja

Očekivano kada je o Dragani reč, nije izostalo ni slikanje sa obožavaocima, pa je još jednom pokazala koliki je profeionalac, budući da je red za fotografiju bio podugačak.

Bilo kako bilo, ako je suditi po prvom koncertu nakon što je folk zvezda i zvanično predala papire za razvod braka, čini se da Dragana nikada nije bila nasmejanija i voljenija.

IMG 8097 e1706558336238

Kako je izgledao nastup Dragane Mirković u Nemačkoj, pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Dragana se pre nekoliko nedelja obratila medijima i u zvaničnom saopštenju navela da se razvodi od Tonija Bijelića nakon više od dve decenije braka.

 – Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod brakaVeć dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak -navela je Dragana u saopštenju i dodala:

-Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

BONUS VIDEO – Koncert Dragane Mirković u Beogradu

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Grand,
Autor: Grand