Jelena Buča snima pesmu na tekst tate Angeline Aćimović, devojčice poginule u „Ribnikaru“

IMG e0f96c41c86f9cecf5618fdbdff6db19 V

Kantautorka Jelena Buča napisala je muziku za pesmu za koju je tekst napisao otac Angeline Aćimović, devojčice koja je izgubila život u masakru u školi „Vladislav Ribnikar“.

Pesmu će Jelena i otpevati u narednom periodu kada ce biti i objavljena, a sada se oglasila i otkrila zbog čega se odlučila na ovaj korak.

IMG a39239f28e0419274458c8f7e856ddd8 V

-Celog života se bavim pisanjem i rečima, ali za ovo sto se dogodilo te veceri na Belgrade Fashion Weeku na reviji  Angelinina haljina, inspirisanok crtezima Angeline Aćimović reči jednostavno nisu dovoljne. Pripala mi je velika cast da sam napisala muziku na reci Angelininog oca, koju je posvetio svojoj ćerki i koju ću da otpevam. Pesma ce uskoro da ugleda svetlost dana. Autor sam otkako znam za sebe i radila sam mnoge projekte, ali ova pesma mi je nešto najveće što sam radila do sada. Sav prihod od autorskih prava, poklanjam Fondaciji Angelina, ciji su plemeniti ciljevi već krenuli kroz rad fondacije u realizaciju – rekla je ona.

Osim sto se odrekla autorskih prava u korist Fondacije “Angelina”, Jelena Buča već sada zasigurno zna jeste da ovu pesmu neće pevati nikada uživo, vec iskljucivo na plejbek zbog siline emocija koje bi je rasplakale na sceni.

BONUS VIDEO – Frajle promocija pesme

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: Grand