Rada Manojlović postala fudbalski stručnjak: „Od sledećih kvalifikacija da bude pomoćnik Piksiju“ (FOTO)

f57963728036b190bc471c484790c2d70bf51e33

Posednjih godinu dana pevačica Rada Manojlović je sve aktivnija na društvenoj mreži Tviter gde bez dlake na jeziku iznosi svoj stav na brojne teme.

Ona je nedavno bila napadana upravo na ovo mreži zbog svog nepromenjivog stava na temu vakcinacice, ali sa ostalima korisnicima je ulazila u česte polemike i branila ono što misli. Sada je novim komentarom namejala sve do suza, ali je dobila i epitet fudbalskog stručnjaka.

Naime, ona je dala svoje jasno mišljenje na temu neuspeha naše fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a mnogi su njen tvit iskoristili da naprave šale.

-Ma samo da se ovi rastrče i da im daju neki gol, pa da se posle zatvore. Ne volim nikako tu Englesku školu, zategnuto, igra se za jedan gol i zatvara se utakmica. Šteta što Mane ne igra, ne bi se tako lako izvukli – napisala je ona, a onda su usledili komentari i reakcije publike:

-Zovite Radmilu na RTS kao stručnog konsultata, a od sledećih kvalifikacija da bude pomoćnik Piksiju – napisali su na Instagramu članovi jedne poznate stranice, a Rada im je odmah odgovorila:

-Hmmm samo me žene pljuju i čude se, dok me muškarci (uglavnom) podržavaju i vodimo vrlo konstruktivne razgovore i opservaciju timova, šta to govori o nama? Da se žene stvarno ne razumeju u fudbal ili žena je ženi vuk kao što reče neko.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Negujmo srpski,
Autor: A. Milinković