U jeku skandala sa bivšim mužem, Ivana Šašić donela konačnu odluku: „Nisam se cenkala za novac“

ivana sasic 1

Od kada je bivši suprug Ivane Šašić postao deo rijaliti programa i izneo prljav veš iz njihovog zajedničkog života, pevačica se našla u žiži skandala. Iako je demantovala brojne navode, o njihovom odnosu se i dalje govori te je Šašićeva ponovo progovorila ne štedeći reči na račun svoje bivše ljubavi.

-Ja sam rekla da treba da pustimo vreme da bi svako pokazao ono što jeste, a vreme je radilo u moju korist, na njegovu žalost, ali šta da radimo. Ako neko izađe u medije i priča neke priče, možda narod i poveruje u to, ali ja sam izašla sa dokazima i demantovala sve to. Čovek je sklon lažima…- objasnila je pevačica tvrdeći da svoju profesiju ne bi zamenila rijaliti igrom.

-Treba imati svoju profesiju u životu, da imaš prostora sebe da izgradiš. Ja volim rijaliti ali moj posao je pevanje, to radim već trideset godina, a neko će uraditi sve da postane popularan ne birajući sredstva- zaključila je Ivana.

ivana sasic 2

Iako mnogi i dalje spekulišu o njenom ulasku u rijaliti Šašićeva je konačno stavila tačku na navode, ali i otkrila prave razloge zbog kojih ne želi da se susretne sa bivšim suprugom.

-Zvali su me, dobila sam ponudu, ali nisam se cenkala za novac, nismo pričali o tome. Nisam prihvatila učešće, smatram da mi mesto nije tamo. Da sam htela da se mirim ne bih se razvodila, a da pravim cirkus od svog života, da se tamo bljujem i pljujem neću. Novac na takav način ne želim da zaradim- istakla je pevačica koja ne krije da su je mnogi nagovarali da prihvati ponudu i zaradi vrtoglavu cifru.

-To nije mala cifra, zato su me mnogi savetovali da uđem i uzmem pare, kao to kratko traje. Ma neka mene u mojoj kući i mom miruz, zaradiću ja dovoljno da mogu normalno da živim- priznala je Ivana.

ivana sasic 11 768x431 1

Mnogi su primetili Ivaninu promenu kada je reč o fozočkom izgledu te je pevačica otkrila da li takva tranformacija ima veze sa bivšim mužem.

-Došlo mi je tako nešto, ja nikada nisam otkrivala poprsje i nikada nisam nastupala tako. Uvek sam nosila nešto normalno, svedeno, ali sada mi se sviđa ovako. Uvek sam nosila kratke suknje i haljine, ali sam sada malo dala, pa ima se, može se – objasnila je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović