Login/Registracija

Uoči čak 12 rasprodatih Arena, Dino Merlin se odužio publici sa dve nove pesme

11

Taman pre nego što krene njegova era zbog koje ćemo svakako zapamtiti kraj 2023. godine, sa čak 12 rasprodatih Arena u nešto više od mesec dana, sarajevski muzički čarobnjak odlučio je obradovati svoju vernu publiku sa dve nove pesme, a sve kako bi još dodatno zagrejao već usijanu atmosferu uoči predstojećih koncerata.

08

Dino Merlin, dosledan sebi i svojoj nežnoj umetničkoj duši, uoči nastavka senzacionalne turneje „Mi“ po arenama u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Cirihu, upotpunjuje svoj muzički opus video spotovima za dve nove pesme.

„Skoro će zima“ nova je balada iz njegove kreativne radionice, a u isto vreme objavio je i duet „Ne radujemo se“ s beogradskim multiinstrumentalistom Markom Louisom. Obe pesme biće premijerno izvedene uživo na prvom od četiri rasprodata beogradska koncerta.

10

Nastavak je to posebne umetničke priče: Merlinovog specifičnog muzičkog izražaja zbog čega već pune četiri decenije dominira popularnom muzičkom kulturom ovih prostora, a i dalje ostaje jedinstven i nadaleko prepoznatljiv kao autor koji svojim stihovima upakovanim u moderne muzičke izražaje i najmoderniju svetsku produkciju ostavlja trajni zapis najčišće ljubavne emocije tako jednostavno, a opet moćno kako bi uvek i u svako vreme bio dostupan svim generacijama.

-Dragi moji prijatelji, upravo su pred vas izašle dve lepotice, dve sestre bliznakinje. Jedna s Markom, jedna sa mnom. Iako se možda čini da svaka priča svoju priču, izgleda da je to jedna priča. O našim životima, o našim ljubavima, sreći i razočarenju; o svemu onome što mi svi zajedno prolazimo u našim životima. Nadam se da ćemo ih dugo zajedno pevati – poručio je sarajevski kantautor po izlasku novih singlova i video spotova.

09

Nove pesme poslužiće kao idealno zagrevanje glasnica za predstojeće četiri rasprodate Arene u Beogradu, četiri u Zagrebu, dve u Skopju i dve u Cirihu, a ovih njegovih dvanaest velikih koncerata i dalje drže tempo ‘Merlinomanije’ koja je zavladala još pre godinu dana otkad je krenuo s novom globalnom turnejom i u samo nekoliko dana rasprodaje najveće dvorane ovih prostora gde god najavi koncert.

To i ne čudi jer Dino Merlin u javnosti je pre svega prepoznatljiv kao umetnik koji koncerte priređuje na najvećim pozornicama, kako regije, tako i sveta, a njegova posebna harizma na svakom koncertu jedinstveno je i neuporedivo iskustvo.

U nastavku poslušajte dve nove pesme Dina Merlina.

BONUS VIDEO: Sandra Mladenović o kićenju za Novu godinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Radoš Jovanović/Dino Vehabović,
Autor: Grand