„Dali su joj šansu za život“ Bojan Vasković ogolio dušu o deci: „Totalno me je poremetilo“ (VIDEO)

Od kada je postao deo javnog života, frontmen popuarne grupe „Lexington bend“, Bojan Vasković, trudio se da detalje iz privatnog života sačuva za sebe.

Međutim, u razgovoru sa ekipom Granda, Bojan je rešio da napravi izuzehtak i otkrije ono što publika o njemu do sada nije znala.

-Pijem gorču kafu. Kada pijem ovu domaću, ili tursku kako se kaže, onda je konzumiram potpuno gorku, a nes kafu i espreso sa malo šećera -našalio se Bojan i priznao da njegovo raspoloženje zavisi od samo jedne šoljice.

-Teško mogu da započnem dan bez kafe. Kada se to desi onda mi nije dobar dan. Ali to je već navika.

Bojan Vaskovic o stresu 8

S obzirom da je danas veoma teško opstati na estradi, u moru pevača i različitih muzičkih žanrova, Bojan je za Grand otkrio tajnu uspeha njegovog benda.

-Verovatno im se dopadaju naše pesme, kao i način na koji mi to radimo. Verovatno je to neki recept, nema neke posebne fore bar kad sam ja u pitanju. Radim onako kako osećam – istakao je Bojan.

Bojan Vaskovic o stresu 9

Pubblika u njegovim numerama prepoznala iskrene emocije, a kako tvrdi i sam je satkan od istih.

-Jako sam emotivan, pogotovo kada su dobre pesme u pitanju. Onda znam i da zaplačem. Poslednji put mi se to desilo baš u Areni 2020. godine dok sam izvodio pesmu „Cvijeće“. Setio sam se mog pokojnog oca koji je mnogo voleo tu pesmu i to je bio trenutak kada sam iskreno zaplakao, i dobro je to raditi. Kažu da je dobro pustiti suzu kad god treba. Naravno, dobro je i smejati se, a bolje da bude više smeha nego suza – ispričao je Bojan kome je mera plakanja jedan put u četiri godine.

-Recimo da je tako – dodao je Bojan uz smeh.

Bojan Vaskovic o stresu 10

Pevač je pre godinu dana postao po treći put otac, a dolazak naslednika proslavio je u krugu najbližih ljudi.

-To su intimne stvari, nama možda i najznačajnije i nekako volimo da ih provodimo u krugu naših najbližih jer mi smo ti koji se zaista najviše radujemo svemu tome. Bilo je naravno kod nas slučajeva i kada su bila neka velika okupljanja što je isto jako lepo, ali intimnije trenutke poput krštenja i prvih rođendana volimo da proslavimo u krugu naših najbližih – objasnio je za Grand.

Bojan Vaskovic o stresu 12

Pevač je proživeo veliku porodičnu dramu kada je saznao da mu je najmlađa ćerka rođena sa srčanom manom, o čemu je otvoreno govorio.

-Moja prva ćerka, koja sada Bogu hvala već ima 8 godina, prevremeno je rođena, dok je najmlađa ćerka rođena sa srčanom manom i operisana je sedmog dana po rođenju. Opet Bogu dragom hvala kažem bila je uspešna operacija zahvaljujući dragom Bogu i timu lekara iz Tiršove koji su vanserijski, vrhunski stručnjaci u svom poslu. Dali su joj šansu za život i to je sve sada iza nas – rekao je Bojan, koji ne želi da se priseća tih teških trenutaka.

Bojan Vaskovic o stresu 11

-Definitivno je to bio najstresniji period u mom životu. Na situacije kroz koje deca prolaze čovek ne može ostati imun. To su stvari koje te totalno pomere i poremete, sve drugo je promenljivo. Kada su deca u pitanju tu smo najranjiviji i istinski bi život dali za njih – naglasio je pevač.

Bojan je ispričao i kako je unutar sebe prevazilazio svoj najveći doživljeni stres.

-Taj neki optimizam vam u tom trenutku samo može dati Gospod Bog. I podrška najbližih. Sećam se, bio je izuzetno težak period za nas, ali eto. Nekako smo verovali da će sve biti dobro i tako je i ispalo na kraju. Mislim da bez vere nema ništa – dodao je Bojan.

BONUS VIDEO: Leksington i Prijović oduševili publiku u Areni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić