Mia Borisavljević je imala samo jedan uslov za ulazak u rijaliti: „Spremila sam se na sedenje na garnituri“

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 73 ok 1

Jedna od retkih javnih ličnosti koja je bila deo rijalitija i koja se ni na trenutak nije obrukala, već pokazala isključivo kulturu je svakako Mia Borisavljević.

Nakon mnogo godina od svog učešća u takvoj vrsti televizijskog formata otkrila je do sada neke nepoznate detalje.

-Meni je tamo traka za trčanje bila izduvni ventil. I inače moj jedini uslov i molba da bih ušla je da stave traku za trčanje iako to nisu predvideli do tada. Ja sam se spremila na trideset dana sedenja na garnituri… Tada je trajalo samo mesec dana, sada ne bih ušla- otkrila je pevačica.

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 1 ok

Baš kao što je voditeljka Vesna Milanović istakla za Borisavljevićevu je rijaliti bio sjajna odskočna daska, ali i pokazna vežba da pristojan čovek i u takvim uslovima ostaje takav ukoliko to zaista i jeste.

Mia Borisavljević i danas je ostala neko ko mnogo vremena i truda ulaže u treninge te ne čudi što već godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa estradne scene.

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 41 ok

Veliku tranformaciju u fizičkom izgledu napravio je i njen suporug, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Bojan Grujić koji je sa svojom dragom pokrenuo zajednički biznis posvećen u nameri da i drugi ljudi dovedu svoju liniju do savršenstva.

-To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma- objasnio je Grujić.

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 36 ok 2

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović