„Devojka me je zgazila celu“ Jana Todorović šokirala priznanjem nakon povratka iz Dubaija

jana 3

Jana Todorović jedna je od najtraženijih pevačica ovog leta na crnogorskom primorju, ekipa Grand portala nedavno je snimila pevačicu kako je napravila neverovatno dobru atmosferu u jednom plažnom baru nadomak Ulcinja.

-Pre jedno, tri, četiri dana je krenula naša ova letnja sezona, kako mi to radimo. Svaki dan se radi, svakog dana smo u nekom drugom gradu. Danas sam čak imala i neku dnevnu svirku u Ulcinju i zaista je bilo fenomenalno. Nadam se da će večeras isto biti dobro posećeno, a biće sigurno dosta kvalitetne muzike – rekla je pevačica za Kurir pre nastupa u jednom budvanskom klubu.

ipiccy image 11 1


Jana vredno radi ovog leta, ali uspeva da bude uvek sveža i trudi se da sakrije umor na licu.

-S obzirom da nisam spavala jedno tri, četiri dana, koristim neke pudere da malo sakrijem i podočnjake i sve drugo – iskrena je Jana.

jana 1

Pevačica je otkrila i da je, dok je nedavno sa porodicom odmarala u Dubaiju, doživela nesvakidašnju masažu.

-Bilo je super, fenomenalno. Ja sam bila sa mojom porodicom i kupali smo se. Svi ono nešto izbegavaju Dubai u julu i avgustu, a meni je tad zaista fenomenalno. A što se tiče masaže bila je, znači, bolesno, dobra. Devojka me, pa… izgnjavila me, zgazila me celu. Nas troje je bilo u jednoj sobi muž, ja i moja snajka. Sve vreme je nešto krckalo po meni – ispričala je Jana.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić