Domaćin za medalju: Miloš Bojanić ugostio društvo i rođake i priredio im izlet za pamćenje (VIDEO)

Tradicionalno već godinama unazad, Miloš Bojanić letnju sezonu provodi u Crnoj Gori gde poseduje luksuznu vilu kraj mora u kojoj najviše vole da borave članovi uže, ali i šire porodice koje pevač uvek ugosti kao pravi domaćin.

Miloš je poznat kao čovek velikog srca koji uživa u društvu, a ovih dana posebno se obradovao poseti sestričine kojoj je priredio pravi morski ugođaj.

625d060f 7ddf 4348 9a35 f9d6a98db084 1

Naime, pevač je okupio ekipu među kojima je bila i njegova sestričina i sa kojom je isplovio u svom brodu kako bi svi uživali u čarima Jadrana i priredio im izlet za pamćenje.

On se pobrinuo da se svi osećaju sigurno i zbrinuto i bez ikakve brige odmaraju u najlepšim predelima primorja.

7f821a68 fd9d 4b08 bfc4 d16d5c3b8fee

Nakon višečasovne plovidbe, usidrili su se u blizini Porto Montenegra gde su se do kraja dana družili i zabavljali, a Miloš je eklsuzivno za Grand otkrio kako voli da ugodi dragim ljudima, jer su to stvari koje ispunjavaju njegovu dušu.

IMG 20230720 WA0008
IMG 20230720 WA0006

Podsetimo, Miloš Bojanić je već sa dolaskom prvih vrelih dana odlučio da se preseli u svoju vilu u Baošićima gde će provesti celo leto.

Iako bi mnogi svaki trenutak na obali koristili za kupanje i sunčanje, Miloš nema mira te gotovo svaki trenutak provodi posvećen raznim aktivnostima, posebno pecanju koje mu predstavlja poseban užitak, a pre samo nekoliko dana ekipa naše redakcije usnimila je pevača koji je sa osmehom proćaskao sa svakim prolaznikom koji mu je prišao.

IMG 20230715 WA0001

U očevu vilu nedavno je pristigao i njegov sin Mikica sa suprugom i decom koji uživaju u letnjim avantuarama, dok pevač nadoknađuje vreme koje je proveo daleko od najmilijih dok je boravio u rijalitiju.

BONUS VIDEO: Mikica Bojanić iskreno o kući u Baošićima

BONUS VIDEO: Ovako izgleda vila Miloša Bojanića u Baošićima

POGLEDAJTE I:

Foto: Ankić/Pantelić,
Autor: Čumić/Ankić/Pantelić