Ćerka Jane Todorović zapevala Šemsin hit i oduševila sve: Komentari samo pljušte (VIDEO)

JANA NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 53 ok

Kristinu Todorović, ćerku popularne pevačice Jane Todorović nemamo često priliku da viđamo u medijima. Ona vodi miran i povučen život van očiju javnosti, a nedavno se publici predstavila na društvenoj mreži Tik-Tok.

Ona ide u srednju školu, a u slobodno vreme se bavi šminkanjem, pa je tako nekoliko puta na društvenim mrežama pokazala kao šminka upravo majku.

312307887 185494777366291 6801977837924944221 n

Jana je u medijima isticala da njena nasledica nema nameru da se bavi pevanjem ili nekim drugim javim poslom i da ima potpuno druge planove.

Međutim, Kristina je na društvenim mrežama objavila jedan video koji je izazvao pravu buru u komentarima.

Naime, ona je zajedno sa mamom zapevala čuveni hit Šemse Suljaković, a ovim snimkom je pokazala da je nasledila talenat od Jane.

@kikiivan

Semsa once said…🫀✨

♬ Originalton – Cristina

Ispod objave su se samo nizali komenrati, a mogi su mišljenja da će Kristina ipak u jednom trenutku krenuti Janinim stopama i uploviti u svet muzike.

Podsetimo, Jana je nedavno u izjavi za Grand otkrila da se u njenoj porodici priprema veselje, a to je upravo 18. rođendan njene naslednice.

-Uskoro će moja ćerka proslaviti 18. rođendan, tada smo planirali veliko slavlje i okupiću sve kolege i prijatelje da zajedno proslavimo- rekla je Jana nedavno.

BONUS VIDEO – Jana iskreno o porodici:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković