„Prećutno smo se sviđali jedno drugom“, Vanja Mijatović progovorila o svojoj najvećoj ljubavi (VIDEO)

Pevačica Marija Mikić danas je okupila veliki broj javnih ličnosti koji su sa radošću došli da svojim prisustvom uveličaju njeno venčanje, a među gostima se našla i pevačica Vanja Mijatović.

IMG 20230720 WA0084

S obzirom da je Marija odlučila da gala veselje napravi u istom restoranu poput koleginice, Vanja je priznala da su je emocije savladale čim je videla raskošnu dekoraciju i nasmejane mladence.

-Sada se prisećam svega pošto sam se ja udala na istom mestu. Sve ovo mi budi sećanje i volela bih da ponovim. Tog dana je nama sve bilo maglovito jer smo se fokusalirali da sve bude lepo. Samo molim vas, mislila sam da ponovim sve to sa istim suprugom (smeh), ali dobro biće još povoda za veselja- kroz osmeh je rekla Vanja.

IMG 20230720 WA0083

Ovakve prilike iziskuju svečane toalete, a Vanja je i danas ostala dosledna svom stilu koji je veoma često na meti kritika.

-Mnogi kažu da imam specifičan stil, nekima se baš ne sviđa, a nekima se ipak dopada jer je drugačiji- istakal je pevačica.

Tamara Milutinovic Hajde da zazmurimo Official Video 2017.01 14 04 10.Still005

Pokloni za mladence su neizostavna stvar, a Vanja je poput većine odlučila da se pojavi sa kovertom novca.

-Mislim da je to lakše. Na primer ja sam jako zahtevna što se tiče poklona tako da najpre kažem ljudima da mi za rođendan ne donose ništa osim cigareta. Više volim da dam kovertu pa da sebi kupi šta želim. Nije mi problem da odem po poklon, ali ne znam šta da izaberem- objasnila je Mijatovićeva i otkrila da u njenom braku sve savršeno funkcioniše.

-Mislim da je snaga pravog muškarca u tome što može da pomogne ženi i da nekada možda opere sudove. Moj muž se snalazi odlično u svim poslovima, jako je sposoban čovek. Ne žalim se i sve je kako treba- poručila je Vanja.

Tamara Milutinovic Hajde da zazmurimo Official Video 2017.01 15 39 23.Still003

Mnogi bi rekli da je njena ljubavna priča kao iz filma budući da je Vanja firmu sadašnjeg supruga unajmila i nameri da joj renoviraju stan.

-U početku smo imali striktno poslovan odnos i posle kada se sve završilo nekako se sve to izdešavalo. Prećutno smo se sviđali jedno drugom. Non stop smo se viđali zbog posla. Ništa nije bilo napadno, već spontano- priznala je kroz osmeh.

Tamara Milutinovic Hajde da zazmurimo Official Video 2017.01 17 54 08.Still004

POGLEDAJTE I:

Foto: A. Milinković,
Autor: J. Jović/A. Milinković