Dejan Matić slavi punoletstvo sa Grandom: „Dobre stvari ne treba menjati“ (VIDEO)

Dejan Matić potpisao je ugovor sa Grand produkcijom o izdavanju pesama i predstavljanju na digitalnim platformama, između ostalog Jutjuba i Dizera, ne skrivajući zadovoljstvo što je za nastavak karijere odabrao kuću iz koje je ponikao.

Dejan Matić potpisao ugovor sa Grandom

Dejan je još jedan u nizu pevača koji su ovih dana rešili da sebi obezbede najviši stepen profesionalizma kada je reč o poslovanju na striming servisima.

-Dobre stvari ne treba menjati. Grand je sa mnom od mojih početaka, od 21. novembra 2002. godine, kada mi je izašao prvi album. Evo 21 godinu se družimo i sarađujemo. Kada se spoji veliko prijateljstvo i jedna ozbiljna saradnja to je jednostavno recept za uspeh – ponosno je istakao Dejan za Grand.

Dejan Matic ugovor 1
Dejan Matić ugovor sa Grandom

U ime Grand produkcije novi ugovor sa Dejanom Matićem potpisao je direktor Goran Šljivić, a pevač je otkrio i da ima velike planove o nastvaku karijere, kao i da će mu Grand u svakom slučaju biti veliki vetar u leđa.

-Ostao sam dosledan i nadam se, pa minimum još jedno 30 godina, pa u penziju – dodao je Matić.

Dejan Matic ugovor 2
Dejan Matić ugovor sa Grandom

Podsetimo, mnogo pevača potpisalo je ugovore o izdavanju pesama i predstavljanju na digitalnim platformima sa Grandom, a među njima su se pre samo nekoliko dana našli Jelena Kostov i Mirza Selimović.

BONUS VIDEO: Dejan Matić priča viceve i otkriva da li ima nekretninu na moru

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić