Login/Registracija

Mirzi Selimoviću istekao ugovor sa Grandom, evo koju je odluku doneo: „Ja sam prezadovoljan“ (VIDEO)

Samo dan nakon što je Jelena Kostov potpisala novi ugovor sa Grand produkcijom danas je još jedan pevač odlučio da nastavi plodonosnu saradnju sa najpoznatijom regionalnom muzičkom kućom.

Posle devetogodišnjeg ugovora sa Grand produkcijom, pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović je ozvaničio nastavak saradnje sa kućom koja vodi računa o zaštiti interesa naših najpoznatijih pevača, kao i o izdavanju njihovih pesama i predstavljanju na Jutjubu, Spotifaju, Dizeru i drugim popularnim muzičkim platformama.

Mirza Selimovic produzio ugovor

Mirza je u prostorijama Grand produkcije sa direktorom Goranom Šljivićem i zvanično potpisao ugovor o nastavku plodonosne saradnje, ne skrivajući osmeh prilikom ovog sjajnog poslovnog koraka.

-Od samog početka karijere sam bio zadovoljan saradnjom koju godinama imam sa Grandom i smatram da ono što dobro funkcioniše ne treba menjati. Posle devet godina ugovora sa kućom koja me je i proslavila nastavljamo saradnju, ali ovoga puta u smislu distribicuje svojih novih pesama na muzičkim platformama– rekao je Mirza za Grand i dodao:

-Album pod nazivom “Pusti da vjerujem” i projekat na kojem smo dugo i pažljivo radili je konačno spreman. Četiri nove pesme čućete 1. novembra, a nekoliko dana kasnije i ostatak numera. Zadovoljstvo mi je što će moj novi album biti u diskografskom smislu deo Granda.

BONUS VIDEO Jelena Kostov potpisala ugovor sa Grandom

NE PROPUSTITE I:

Foto: A.Dačić,
Autor: A.Dačić