„Tako mora da bude“ Goran Šljivić nakon 25 godina otkrio tajnu Granda: „Vodeći u tome je i dalje Saša Popović“ (VIDEO)

Današnji dan je značajan za istoriju muzičke indistrije u Srbiji, jer je pre 25 godina na današnji dan osnovana jedna od najznačajnijih produkcijskih kuća u ovom delu Evrope – Grand produkcija.

Direktor Grand produkcije Goran Šljivić nije skrivao zadovoljstvo velikim jubilejem.

Goran Šljivić otkrio tajnu uspeha i moto: „Uvek smo stremili velikim ciljevima“

– Čestitam lično svim našim zaposlenima 25 godina Granda. Zaista ozbiljan jubilej, četvrt veka – uputio je čestitke direktor Šljivić, i osvrnuo se na tajnu uspeha moto koji je produkciju uvek vodio do vrha:

-Još od osnivanja Grand produkcija je uvek imala velike prohteve i velike ciljeve. Tako je bilo na početku, kao i posle 10 i 20 godina, a tako je evo i sada posle 25 godina postojanja. Naši ciljevi su sve viši i viši i nadam se da to dobro radimo, što pokazuje i ovoliko godina trajanja i naše mesto koje je u samom vrhu sve ovo vreme.

goran sljivic

Direktor je posebno ponosan na činjenicu što produkcija u svakom trenutku hvata korak sa vremenom i novim medjima i tehnologijama.

-Prisutni smo svuda gde treba da budemo prisutni, i na novim platformama i na Jutjubu gde beležimo zaista fenomenalne rezultate i retko ko može da se pohvali tako nečim. Svi pevači sa kojima smo i rasnije sarađivali su i dalje u Grand produkciji, mnogo novih dolazi, što se vidi svakodnevno kroz izbacivanje novih pesama, spotova, na portalu grand.nova.rs, na Jutjubu, na digitalnim platformama i tako dalje. I naravno, sam muzički pravac se menja iz godine u godinu i mi sve to pratimo i mislim da smo savremeni – rekao je direktor Granda.

grand production logo 8x8 cmyk 01

Šljivić je objasnio i ko najviše ima sluha za nove muzičke pravce koji su i hvatanje muzičkog koraka sa vremenom, ne odstupajući ni od starih proverenih muzičkih vrednosti.

-Svi su sluhisti kod nas u Grandu. Jednostavno tako mora da bude. Slušamo, imamo i mlade ljude koji su kod nas i nadruštvenim mrežama i naportalima koji osluškuju jedan vid muzike. Mi osluškujemo jedan drugi vid muzike. Naravno vodeći u tome je i dalje Saša Popović koji je tu sa nama i biće i dalje. Sve je to jedna ozbiljna mašinerija koja ozbiljno radi ovaj posao. Da nije tako, ne bismo bili tu gde jesmo danas – otkrio je Šljivić.

73f22fd60e6c31a63989531dd03d5263cb2ea278

Upravo se navršava danas 25 godina grand produkcije, a već sledeće godine u aprilu biće još jedan veliki jubilej – 10 godina Grand televizije.

-Ne treba nekad biti ni previše skroman. Format kao što su „Zvezde Granda“ je neprevaziđen format od prve sezone do današnje. Takođe i format „NIkad nije kasno“ koji je ovde osmišljen. To je za svaki šou program ogroman vremenswi period, jer obično takvi formati traju po nekoliko godina i gase se. Takođe i „Zvezde Granda Specijal“, to su naše emisije na nacionalnim frekvencijama kao i sijaset emisija na Grand televiziji koja je otvoren a upravo da bi reklamirala naše pevače, naše ekskluzivce i njihove nove projekte. Mislim da je sve to jedan sklad koji je dobitna kombinacija, tako se bar pokazalo u ovih 25 godina – objasnio je Šljivić i naglasio da i Grandov portal ima veliku čitanost, koji spada u red najposećenijih portala u regionu u ovoj oblasti.

-Upravo zbog savremenih trendova tu stranu ojačavamo sve više i više – dodao je Šljivić.

BONUS VIDEO: Da li se sećate prvog Grand šoua?

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić