Posle 20 operacija ruke Dea Đurđević ponovo operisana, evo u kakvom je stanju

318350878 1529780404188498 3367496620820505159 n

Nakon četiri godine od strašne saobraćajne nesreće, voditeljka Pink televizije, Dea Đurđević, ponovo se podvrgla operaciji ruke, a njen izabranik Mladen Mijatović je otkrio u kakvom je stanju Dea.

Voditeljka je tik pred operaciju bila majkom i partnerom koji su joj najveća podrška u borbi da što pre osposobi i oporavi ruku.

– I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni – poručila je Dea, koja je imala više od 20 operacija.

– Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mladen za Blic kada je operacija prošla.

Podsetimo, voditeljka je 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. A.