Login/Registracija

NAKON POTVRDE DA SE OŽENIO, DARKO LAZIĆ postao predmet SPRDNJE na društvenim mrežama (FOTO)

Darko Lazic 3

Kao bomba odjeknula je vest da je popularni pevač Darko Lazić po drugi put izgovorio sudbonosno da, izabranici Katarini. I sve bi bilo u redu, da folker nije odlučio da sve obavi pod velom tajnosti, te tako ne obavesti ni svoju porodicu o ponovnom stajanju na „ludi kamen“.

Međutim, njegova majka je otkrila da je čula za venčanje, ali da nije razgovarala sa sinom, te novu snajku okrivili što nije prisustvola Darkovom najvažnijem danu u životu.

Darko Lazic 1

 Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedelju dana. Šta da vam kažem? On ume da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je verovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali eto… Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali venčanju. To je sve što imam da kažem – poručila je razočarana Darkova majka.

Nakon što je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa tajnog venčanja, na Darkovom profilu osvanula je i objava koja opisuje njegov buran ljubavni život, a šaljiva poruka je nasmejala čak i pevača, te ju je i on objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Darko Lazic ns

– E, nismo vam rekli. Oženio se Darko Lazić! Pa bio je i red, nije se ženio šest meseci sigurno – piše na fotografiji koju je i pevač podelio, našalivši se na svoj račun.

Podsetimo, popularni pevač često objavljuje zajedničke fotografije i video snimke sa partnerkom, te se može zaključiti da su srećni i zaljubljeni, ali dobro je poznato da Lazić pre nje ima brak sa pevačicom Anom Sević, veridbu sa Marinom Gagić, kao i dugu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić