SVAŠTA SE ŠUŠKALO, a Prija je sada OTKRILA SVE: „Najbolje da njemu plaćam“

f7f154c9e2003c73efaceeae5ed3c92d77570dce

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović, poslednji vikend provela je na jednoj srpskoj planini gde je nastupala, međutim slobodne trenutke nije provela baveći se zimskim sportovima za šta je navela opravdan razlog.

Iako na planini više volim da sedim pored kamina, moram da priznam da mi se skijanje jako dopalo. Na zimovanje uvek idemo pred novogodišnje praznike kada ja treba da radim, pa se plašim da ne padnem i da mi se nešto ne desi. Zbog toga uvek odustanem od skijanja – kaže Aleksandra.

Stih njene nove pesme koja će sledeće godine biti objavljena već je postao pravi mali hit na društvenim mrežama, a pevačica nije mogla da izdrži da ga ne podeli sa fanovima, posebno što tvrdi da je ovo najbolja pesma koju joj je napisao suprug.

Taj tekst je napisao Filip, ozbiljno je inspirisan u poslednje vreme. Pesma je neverovatna i morala sam da objavim deo, iako to ne volim da radim. Stihovi kažu: „Malo je devet života kad voliš idiota“ i to je sam kraj pesme, ali njega morate da pitate čime je bio inspirisan – kaže folk pevačica, i objašnjava kako je organizovala poslovnu saradnju sa životnim partnerom:  

5c7f468044cfb2f5409a022ec70d6ed871ce093f

Album će svetlost dana ugledati u maju ili junu sledeće godine. Ne štedim na pesmama, ali Filipu nisam dala novac za pesme. Najbolje da njemu plaćam – rekla je uz smeh Aleksandra za „Alo“, i dodala da njenom izabraniku više leži pisanje balada nego brzih pesama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić