Login/Registracija

Jelena Bačić Alimpić doživela ozbiljnu nezgodu, oglasila se u zavojima i sa bolovima i otkila šta se desilo: „Možda ću morati na operaciju“ (FOTO)

JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 2 ok

Književnica i nekadašnja voditeljka, Jelena Bačić Alimpić, radovala se predstojećim praznicima koje je planirala da proslavi sa porodicom i najmilijom unukom, međutim sada se oglasla i otkrila da je doživela nezgodu koja će je možda koštati tog užitka.

Naime, Jelena je povredila ruku zbog čega će ovog vikenda možda morati na operaciju.

Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da „nunam“ svoju unuku za Vaskrs a ne znam još da li ću se u subotu operisati…Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza!– napisala je na svom Instagramu uz sliku koju je podelila sa svojim pratiocima koji su joj poželeli da što brži oporavak.

j bac alim zavoj 1

Podsećamo, nekadašnja TV voditeljka gledanih emisija priznala je da joj ne nedostaje posao ispred kamera, a istakla je i sa kim je od ljudi iz sveta estrade i danas u bliskim odnosima.

-Goca Tržan i ja smo prijateljice već 25 godina, a sa mnogima sam u kontaktu i povremeno se čujemo. Inače mi ne nedostaje ni televizija ni estrada ali mi je drago što sam deo ove priče „Nikad nije kasno“ jer tu su moji prijatelji, pre svega Mare, kao i Žika. Želela sam da im izađem u susret i da budem malo sa njima, i drago mi je što sam ih videla. Za trenutak sam se podsetila te fenomenalne muzičke atmosfere – ispričala je Jelena za naš portal.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić