Preko rane zavoji, Darko Lazić pokazao stomak nakon operacije: „Još malo i gotovo“ (FOTO)

Darko Lazic 5

Pevač Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože završio je u bolnici zbog krvarenja i sada mora da miruje. On leži kod kuće i od njega se ne odvaja supruga Katarina.

Darko je na Instagram storiju objavio fotografiju i pokazao kao mu stomak izgleda nakon operacije, a otkrio je i da će uskoro skinuti konce.

On je objavio fotografiju zavoja preko rane.

Još malo, nadam se i gotovo – poručio je Lazić, dok je slikao previjeni deo na stomaku.

Screenshot 2023 04 09 144953

Darko se nedavno oglasio povodom operacije koju je imao.

Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor – rekao je Darko nakon čega se isključio iz lajva na Instagramu.

Takođe, pevač je otkrio da je u bolnici imao još jednu nezgodu.

– Pao mi je telefon na nos. Zato mi je razbijen i oguljen – istakao je on, pa otkrio da mora da ozdravi do svadbe sa Katarinom koju planira na leto.

Podsetimo, par je nedavno obavio građansko venčanje u tajnosti, a Katarina je na društvenim mrežama objavila snimak na kome se vidi da su u potpuno opuštenom izdanju. Darkova izabranica nosila je crnu haljinu, dok je Darko bio u farmerkama i džemperu.

Foto: Instagram/Printscreen/darkolazicofficial,
Autor: Kurir/I.Grk