Login/Registracija

Dara Bubamara izaziva sudbinu na Kopakabani: „Kad me poklopi“ (VIDEO)

340499820 736167494674594 8617650672689233688 n

Visoki talasi kod mnogih bude radost i želju za avanturizmom, a u slučaju Dare Bubamare njihova veličina je veoma bitna. Pevačica koja svaki slobodan trenutak koristi da otputuje na neku luksuznu destinaciju, ovoga puta je odlučila da ode u Brazil, a na plaži u Rio de Žaneiru talasi nisu nimalo bezazleni ovih dana.

-Kaže ovaj čuvar plaže, kao ne možemo u talase. Ma važi! Idem ja u ovaj, sad ću da ostavim telefon. Kad me poklopi, a-ha-ha. Onaj tamo čekam, onaj, onaj! Uuu! – rekla je Dara u videu koji je snimala iz okeana, ali je ipak snimak najavljene akcije izostao iz najverovatnije bezbedonosnih razloga.

Koliko uživa u čarima Brazila Dara svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama, ali i to koliko se ona i njeno društvo ludo zabavljaju.

Pevačica uživa u čarima leta u jednoj od najpoznatijih plaža na svetu – Kopakabani, a lepotu sitnog peska ne kvari joj ni nemirni Atlantik koji ovih dana nije naklonjen ni surferima.

Dara se inače smestila u jednom od najskupljih hotela a na smešta j je, prema pisanju medija, navodno dala čitavih 19.000 evra, što pevačici ne predstavlja problem jer to voli sa zadovoljstvom da radi. O tome kako troši zarađeni novac pevačica je nedavno govorila.

Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana – rekla je ranije Dara.

Foto: Instagram darabubamara_official,
Autor: A.Dačić