Login/Registracija

Dara Bubamara ima simpatiju: Pevačica ne krije emocije, a evo šta joj je bitno kod finansija partnera: „Bilo je tih faza“

Pevačica Dara Bubamara oduvek je znala kako da privuče pažnju javnosti, koju oduvek najviše interesuje njen privatan i ljubavni život.

Ona je sinoć nastupala u Beogradu, kada je izdvojila vreme da porazgovara sa okupljenim novinarima kada je progovorila o sinu Kosti, ali i ljubavnom aspektu.

Imam neku simpatijicu. Ja sam rođena harizmatična i mladolika, pišu mi momci malo stariji od mog sina, mislim stvarno je nenormalno. Ali isto tako ima muškaraca koji imaju tu mladalačku energiju i meni nekako zapadaju ti mlađi muškarci. Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene. U mom životu je bilo tih faza gde je muškarac imao mnogo više od mene, pa manje od mene – rekla je Dara, pa zatim progovorila i o odnosu sa sinom Kostom:

Kosta ima 14 godina i ne izlazi još uvek. Sad prelazi u Sportsku Gimnaziju. Vikendom obožava da bude u Novom Sadu i sad je dogovor da posle nastupa idem po njega na Dedinje. Njegovi drugari me obožavaju, sedimo i pričamo, oni mene doživljavaju kao drugaricu – izjavila je Dara.

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.