Login/Registracija

Danijel Alibabić ne može da preboli Kseniju Pajčin: „Da je živa, svi bi bili smešni! Bila je ispred vremena“

danijel alibabic o kseniji bila mi je kao sestra

Crnogorski pevač Danijel Alibabić bio je blizak prijatelj sa pokojnom Ksenijom Pajčin i upravo je njihov duet „Supica“ bila i poslednja numera koju je pevačica snimila pre tragedije.

Danijel se gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ dotakao njihovog prijateljstva i saradnje i istakao da mu Ksenija danas mnogo nedostaje.

-Mi smo pre svega bili dobri prijatelji, ona je meni bila kao rođena sestra. Kad god dođem u Beograd, uvek je govorila da moram da vodim računa, na primer ako je hladno da obučem jaknu. Uvek se postavljala kao starija sestra – rekao je Danijel i otkrio da je upravo Ksenija inicirala da snime duet „Supica“ koji je pre mnogo godina izazvao kontroverzne reakcije.

-Ksenija je uvek bila ispred vremena, da je danas živa svi bi bili smešni, koliko bi bila ispred svih –istakao je Danijel.

DANIJEL ALIBABIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 10 ok

Iako u svojoj diskografiji nema mnogo dueta, na ovaj sa Ksenijom je veoma ponosan, a sad je otkrio i da će drugi snimiti sa Viki Miljković.

Spot bi trebalo da pustimo o kraja godine. Inače sam osoba koja nema prevelikih očekivanja, ali kome god sam od saradnika pusti duet, svi su odreagovali na prvu i uvereni su da će biti hit. Pesma ima onu staru dobru atmosferu koja podseća na stare dobre hitove i mislim da će publika koja prati Viki biti posebno oduševljena – otkrio je Danijel, a ceo intervju sa njim pogledajte u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. A.