Danijel Alibabić postao tata, pa otkrio šta mu najteže pada: „Već sam zaboravio šta to znači“ (VIDEO)

Pevač Danijel Alibabić ne skriva sreću što je nedavno po drugi put postao otac, kada je na svet došla devojčica kojoj su dali ime Iman Tomna. U razgovoru za Grand, pevač je otvoreno govoro o roditeljstvu, ali i slatkim mukama koje ono donosi.

-Svašta ima novo kod mene, ne spava se uveče – požalio se Danijel kroz zadovoljni osmeh i otkrio da se još uvek prilagođava na bebin režim.

-To su mi sada sve noviteti. Kao da nisam već bio tata malom detetu. Sve se brzo zaboravi, verovatno je to kod očeva tako. Već sam zaboravio šta znači kad se beba budi na svaka tri sata gladna da jede, sada se prisećam toga.

IMG 2563

Uprkos poslovnim obavezama, Danijel se trudi da svojoj supruzi bude velika podrška i pomoć u odgajanju naslednice.

-Moram biti tu, kako da ne – rekao je Danijel za Grand, a o tome da li je zahtevnije menjanje pelena ili ishrana deteta nije imao nikakvu dilemu.

-Pelene su paklenik (smeh). Ali dobro, što se mora nije teško – dodao je pevač.

Nakon rođenja drugog deteta, pevač je priredio veliko slavlje u jednom prestoničnom lokalu, gde se slavilo do ranih jutarnjih časova.

-Sve je proteklo čak i bolje nego što sam planirao. Bilo je promenljivo vreme tog dana, nisam znao hoće li biti kiše ili ne, ali je na kraju sve ispalo prelepo i ostali smo do zore. A i beba je izabrala dan kada će da se rodi. Pametno dete – istakao je Danijel sa osmehom.

danijel alibabic o roditeljstvu

Iako su mu deca još uvek mala, kaže da već razmišlja o njihovom vaspitavanju, što i ne čudi, s obzirom da se dobre navike stvaraju u najranijem uzrastu.

-Danas je potpuno drugačije vreme nego kada sam ja odrastao. Moramo nekako da pratimo i aktuelni trend vaspitavanja, a po mom mišljenju, on je jako loš jer mi se čini da mobilni telefoni sve uništavaju. Nekako su deci vrlo rano dostupni, a smatram da bi mnogo bolje bilo da više komuniciraju i druže se – rekao je Alibabić.

Na direktno pitanje da li starijem detetu Mihajlu koji ima nepune dve godine daje mobilni telefon Danijel se grohotom nasmejao:

-Upravo o tome pričam. Trudim se da to ne radim, ai deca su toliko već pametna da prosto ne možeš da ih prevariš. A i kada vide da druga deca nešto imaju a ti njima to uskraćuješ, ni to nije dobro. Valjalo bi uspostaviti neki balans koliko je god to moguće.

297847946 573964841065854 4552202104844596588 n

Uprkos brojnim roditeljskim obavezama, Danijel uspeva da pronađe vreme i da uveliko promoviše svoj album „Dvije strane“.

-Ostale su još dve pesme, između ostalog i duet sa Viki MIljković za koji treba spot da pustimo do kraja godine. Osoba sam koja nema prevelikih očekivanja inače, ali kome god sam od saradnika svi su odreagovali na prvu u smislu da im je to to, i uvereni su da će biti hit. Pesma ima onu staru dobru atmosferu koja podseća na stare dobre hitove i mislim da će posebno publika koja prati Viki biti posebno oduševljena – otkrio je Danijel, a ceo intervju sa njim pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: Danijel Alibabić proslavio rođenje ćerke

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić