Benjamin Kličić se borio za život, sad trpi velike posledice: „Amerikanci su me unakazili, odsekli su mi deo pluća“

Usled velike američke turneje zvezda „Granda“ Benjamin Kličić završio je u bolnici, gde je hitno i operisan, a sad je pevač progovorio o svom zdravstvenom stanju i otkrio da su mu odsekli deo pluća.

Benjamin je istakao da je problem sa plućima imao godinama i da ga je uspešno rešavao, kao i da se nije nadao da će mu baš u Americi zbog toga „život visiti o koncu“.

-Upravo u Americi mi desilo nešto sto sam imao kao mali a to se zove pneumotoraks. U kratkim crtama to je kada se pluća u mladosti prebrzo šire, a prsa ne i tad dolazi do pucanja tih „stena“ od grudnog koša, a onda vazduh prolazi i stiska pluća i ako se ona ne šire dovoljno, dolazi do kolapsa i dišeš pomoću aparata čitav život. Hvala Bogu da sam to svaki put rešavao na vreme– ispričao je Benjamin i dodao da su ga Amerikanci operacijom unakazili.

benjamin klicic odsekli su mi deo pluca 1

-Odrezali su mi pluća, tačnije smanjili deo pluća i podiligli mi dijafragmu i sad stalno imam neki neugodan osećaj, ali takav je njihov postupak u Americi. Kod nas u Sloveniji je bolji postupak operacije, ali nisam stigao do Slovenije da to rešim. Posle operacije su mi rekli mi da što manje letim avionom i da prestanem da pevam, ali ne hvala. Muzika je moj život, ja volim da pevam i dok mogu ja ću to da radim- istakao je Benjamin, ne krijući da je tek sad shvatio koliko je zdravlje na ceni.

Kad te sve sruši, kad učiš kako treba da se diše, onda vidiš koliko je zdravlje velika blagodet od Boga -zaključio je Kličić.

benjamin klicic amerikanci su me unakazili

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić