Grandovu voditeljku zovu Veca SNAJPER, razlog je urnebesan, njen kolega šokiran: „Zato imaš krug na oku?!“ (VIDEO)

Osim što radi kao voditeljka i PR „Grand produkcije“, Vesna Milanović jedna je od javnih ličsnoti koja je godinama upućena u sva dešavanja poznatih ličnosti, kako ona poslovna, tako i privatna.

Osim što sa pevačima decenijama uspešno sarađuje i druži se, Vesna sa nekima od njih čak neguje i dobre komšijske odnose. Tako je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ koju uređuje i vodi, rekla da su Vanja Mijatović i njen novopečeni suprug zapravo njene komšije i otkrila kako se ponašaju.

VANJA MIJATOVIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 16 ok

-Kao i svaki dobar komšija, ja špijuniram šta rade, gde idu, kad su se vratili, kad su krenuli- priznala je Vesna u emisiji, što je šokiralo njenog kolegu Sinišu Medića.

-Zato imaš krug na oku? – upitao je voditelj, a Vesna odgovorila:

-Tako je, imam, sve gledam. Ja sam takozvana Veca snajper, sve posmaram, ko je doš’o, ko je proš’o.

veca snajper 1

„Veca snajper“ nasmejala je sve u studiju, a Vanja se našalila da gleda i koliko kesa nosi i šta su kupili.

Dobro se zarađuje, po kesama bih rekla, bombona. Oho, ne kupuje se po onim jeftinim prodavnicama, već po onim inostranim– našalila se Vesna, a pevačica odgovorila da ne pamti kad je poslednji put ušla u neku radnju.

-Znam, jer zet ide stalno. Kao što kaže moj suprug: Tebe kad vide u prodavnici pitaju te:’ Komšinice, kad ste se doselili?- odgovorila je Vesna, što je nasmejalo sve u studiju. Nakon toga, njen kolega i prijatelj Siniša Medić našalio se da osim što Vesna stalno gleda kroz špijunku, može i da svedoči o njegovom ljubavnom životu.

-Ti si mi malo daleko, ali provozam se ja oko tvoje zgrade da vidim šta radiš- našalila se voditeljka.

Screenshot 2023 10 14 141123

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić