Oglasio se Đani nakon priče da je brutalno izvređao Mitra Mirića: „Sramota je“ (FOTO)

mitar i djani

Danas je u medijima kao bomba odjekula vest da je da je pevač Radiša Trajković Đani izvređao svog kolegu Mitra Mirića.

Kako su neki portali preneli, Đani je svog starijeg kolegu nazvao budalom. Ova vest je preplavila sve domaće medije, a Đani je navodono rekao niz uvreda na njegov račun.

– Mitar Mirić je propao odavno, cela njegova karijera. On je obična budala! Prvo priča sa mnom, imamo super odnos, a već u sledećem trenutku me napada što mu se ne javljam, a on prvi to radi! Čovek ima dobre pesme, to sve stoji i redovno ih pevam na tezgama – navodno je rekao pevač, a preneli su pojedini mediji.

Đani na ove naslove nije mogao da prećuti, pa se omdah oglasio na svom Instagram nalogu i oštro je dematovao ove natpise.

-Ja Mitra obožavam kao pevača. Sramota je što novinari izmišljaju ovakve laži – napisao je Đani uz fotografiju jednog od naslova.

335485517 3475221439427671 2092110025873165421 n
Instagram/djanimusic

Podsetimo, Đani je nedavno u izjavi medijima prizano da ga niko ne može naterati da uradi nešto zbog bakšiša. Tada je istakao da na nastupima radi samo ono što želi, a dotakao se i čuvenog snimka sa cipelom.

Sve je to iz mog zadovoljstva. Ne može mene niko da natera da se popnem na sto. To ja sam osetim, bila je to jedna šala. U pitanju je bio jedan moj drug, kupio je nove patike. Šta smo sve radili u životu – rekao je on.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković